OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Η ιδέα του μικρού Μάριου για την Ανακύκλωση,που κέρδισε τον Υπουργό Εσωτερικών

Μια ασυνήθιστη επίσκεψη είχε χθες στο γραφείο του ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, η οποία του επιφύλαξε μια μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη.

Ο μικρός Μάριος που τον επισκέφθηκε με την μητέρα του , κατέθεσε στον κ. Θεοδωρικάκο μια πρόταση που σχετιζόταν με την Ανακύκλωση και είχε σαν σημείο αναφοράς το πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που στηρίζει το Υπουργείο Εσωτερικών.

“Θα μπορούσαμε , κύριε Υπουργέ “, είπε ο μικρός Μάριος “τα πλαστικά σκεύη από τα σχολικά γεύματα να ενταχθούν στο  πρόγραμμα Ανατποδοτικής Ανακύκλωσης , με στόχο είτε φιλανθρωπικές δράσεις είτε την κάλυψη αναγκών στα σχολεία”. 

Η αντίδραση του κ. Θεοδωρικάκου , που έγινε και με δημόσια ανάρτηση του , ήταν θετική και με ικανοποίηση άκουσε ένα μικρό μαθητή να υιοθετεί την φιλοσοφία της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και να γεννά μέσα από το αθώο μυαλό του μια απλή αλλά άκρως ουσιαστική πρόταση.

“Η Νέα Γενιά Ανακύκλωσης θα πετύχει “, δήλωσε με νόημα ο υπουργός Εσωτερικών, αναφέροντας ταυτόχρονα  ότι στην Καλλιθέα το πρόγραμα που μόλις  εγκαινιάστηκε, μέσα σε 48 ώρες ανακυκλώθηκαν 65.000 περίπου συσκευασίες.

 

Σχετικά Άρθρα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice

Οι παρεμβάσεις για τις τιμές του ρεύματος – Τα πιθανά σενάρια και οι αντιδράσεις

otavoice

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Υγείας ενάντια στο νομοσχέδιο για Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση

otavoice

Αλλεπάλληλοι και μυστηριώδεις εκτροχιασμοί τρένων στη Ρωσία

otavoice