OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Κοντουλάκος: «Η συνδιοίκηση Κεχαγιά-Παλαιοδήμου καταψήφισε δωρεάν τροφεία για όλους»

«Η συνδιοίκηση Κεχαγιά – Παλαιοδήμου καταψήφισε προϋπολογισμό που παρείχε δωρεάν τροφεία σε όλους τους γονείς για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και εμπάργκο στις ιδιωτικές εταιρείες καθαριότητας» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ” Μπροστά Μαζί” Λευτέρης Κοντουλάκος σχολιάζοντας τη ψήφιση του προϋπολογισμού του 2020 από το δημοτικό συμβούλιο Πεντέλης.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Κοντουλάκος, αναφέρει:

“Χειροκροτήστε τους

Η συνδιοίκηση Κεχαγιά-Παλαιοδήμου, λάτρεις του μότο «πετάει ο γαΐδαρος… πετάει» καταψήφισε προϋπολογισμό που παρείχε δωρεάν τροφεία σε όλους τους γονείς για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και εμπάργκο στις ιδιωτικές εταιρείες καθαριότητας.

Άλλη μια θεατρική παράσταση δόθηκε εχθές κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού του Δήμου Πεντέλης, καθώς υπήρχαν φαινόμενα από δημοτικούς συμβούλους της συνδιοίκησης, που άλλα είχαν ψηφίσει σε παλιότερα δημοτικά συμβούλια και άλλα εχθές.

Η εναλλακτική πρόταση προϋπολογισμού που κατέθεσε η αντιπολίτευση πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης, που μας προκαλεί εντύπωση γιατί δεν ψήφισαν δωρεάν τροφεία και εμπάργκο στις ιδιωτικές εταιρείες καθαριότητας, ήταν ισοσκελισμένη, είχε στοχοθεσία, αυτό που ΔΕΝ είχε ήταν άχρηστες μελέτες και απευθείας αναθέσεις σε «κολλητούς».

Οι συμπολίτες μας πρέπει να μάθουν πλέον ποιοι τους ζητούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη για άλλη μια χρονιά πληρώνοντας τροφεία στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, αλλά και οι εργαζόμενοι του Δήμου Πεντέλης, ποιοι τους βάζουν σε μια περίοδο ανησυχίας, παράλληλη με αυτή που είχαν ξανά ζήσει το 2006-2010.

Όσο για την συνδιοίκηση Κεχαγιά – Παλαιοδήμου, τους προτείνουμε να ασχοληθούν με το θέατρο… είναι πάρα πολύ καλοί”.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice