OTA VOICE
Ντουντούκα

Το Athens Prade δεν διχάζει ,το αγέννητο παιδί διχάζει- Υποκρισία ή σκοπιμότητα;

Το 2018 πραγματοποιήθηκε ευρεία καμπάνια για το Athens Prade , σε δημόσιους χώρους όπως το Μετρό, αλλά ουδείς προσβλήθηκε και ουδείς έδωσε εντολή να κατέβουν οι αφίσες. Δεν θεωρήθηκε θέμα που διχάζει την ελληνική κοινωνία ή προσβάλει κάποια μερίδα πολιτών, παρόλο τις μεγάλες αντιδράσεις. Ούτε νεολαίες έτρεξαν να καλύψουν ( επικοινωνιακά) τις αφίσες , σαν να επρόκειτο για ακατάλληλες εικόνες , απεναντίας συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που προκαλούσαν τον κοινό αίσθημα με τις εικόνες που διαδραματίστηκαν. Εικόνες που ισοπέδωναν  την ανθρώπινη υπόσταση και άγγιζαν τα όρια μια σεξουαλικής διαστροφής.

Σήμερα 2020 , η καμπάνια για τις αμβλώσεις θεωρήθηκε διχαστική και δόθηκε εντολή να κατέβουν οι αφίσες από τους χώρους του Μετρό. Μάλιστα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ που πρωταγωνιστεί σε κάθε πρωτοβουλία που στρέφεται κατά των αξιών και παραδόσεων του ελληνισμού, έτρεξε με θεατρινισμό να καλύψει αφίσες σε σταθμούς του Μετρό Αθηνών. Οι κυβερνώντες σύρθηκαν και αποκαθήλωσαν σε μια απίστευτη αντιδημοκρατική πράξη , τις αφίσες κατά των αμβλώσεων.

Το βασικό συστατικό μιας κοινωνίας είναι η δημοκρατία και η ελευθερία λόγου. Αυτό με την πράξη τους καταστρατηγήθηκε. Γιατί το Athens Prade μπορεί και η Εκκλησία δεν μπορεί; Η καμπάνια είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζει μεγάλο τμήμα της κοινωνίας, το μεγαλύτερο. Με ποιο δικαίωμα λοιπόν θεωρήθηκε διχαστική , ποιος το κρίνει αυτό; Ποιος νόμος καλύπτει τέτοιες μονόπλευρες και απαξιωτικές συμπεριφορές, που στρέφονται κατά των πλειοψηφιών;Είναι μια πράξη λογοκρισίας που βαφτίστηκε ανθρώπινο δικαίωμα; Ποιο δικαίωμα, μόνο η μια πλευρά έχει δικαιώματα;

Υποκρισία ή σκοπιμότητα; Μια μερίδα μειοψηφίας έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να επιβάλλει πλήρως την ατζέντα της. Κάθε τι που έχει σημείο αναφοράς έννοιες όπως η Ορθοδοξία , ο πατριωτισμός θεωρείτε διχαστικό , ακραίο και αναχρονιστικό. Αντιθέτως όλες οι μορφές ισοπέδωσης αξιών και κανόνων θεωρούνται αποδεκτές και όποιος τολμά να εκφέρει αντίθετη γνώμη πέφτει στην πυρά, μέσα σε ένα επικοινωνιακό ρημαγδό της χειραγωγούμενης κοινής γνώμης.

Σε αυτό το τρυπάκι που λανσάρει μέρος της ” προοδευτικής αριστεράς” έχει μπει και η κεντροδεξιά- δεξιά , που θεωρητικά εμπνέεται από τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Της έχουν φορτώσει όμως ενοχοποιητικά σύνδρομα και ακολουθεί σε ένα μονόδρομο ηθικού ξεχαρβαλώματος και καταρράκωσης αξιών. Κατασκεύασαν είδωλα και ιδεολογήματα και αυτή ακολουθεί παραπόδας, θέλοντας να δείξει ένα πρόσωπο δήθεν προοδευτικό.

Όποιος τολμά να μιλά για πατρίδα , θρησκεία , οικογένεια , αρχές , παραδόσεις, θεωρείτε φανατικός, φασίστας, θρησκόληπτος, οπισθοδρομικός  και αναχρονιστής. Απομονώνουν περίτεχνα και κάποιες γραφικές φιγούρες και φωνές ( κάποιες από αυτές είναι χειραγωγούμενες) που δεν εκπροσωπούν το σύνολο της κοινωνίας που αντιδρά, ταυτίζοντας και στιγματίζοντας κάθε φωνή διαμαρτυρίας , κάθε πολίτη που ακολουθεί τα διδάγματα των προγόνων του. Είναι το άλλοθι τους , όπως στις Πρέσπες και στα συλλαλητήρια … που το έπαιξαν τα ακραία στοιχεία, για να ενοχοποιηθούν εκατομμύρια Έλληνες που αντιδρούσαν.

Στο ερώτημα υποκρισία ή σκοπιμότητα , η απάντηση είναι εύκολη ….. Σκοπιμότητα , με μοναδικό στόχο την συρρίκνωση του ελληνισμού και η μετατροπή του ελλαδικού χώρου σε μια άμορφη μάζα πολυπολιτισμικότητας η οποία θα εξυπηρετήσει γεωπολιτικά παιχνίδια. Εμποδίζει η Ελλάδα του Πλάτωνα ,  του Καποδίστρια και του Χριστού τα σχέδια τους ….και πρέπει να αλλάξει πρόσωπο.

Μην το περνάμε επιδερμικά μέσα στον καταιγισμό της επικαιρότητας και των μεγάλων ζητημάτων…είναι θέμα σοβαρό που απειλεί την κοινωνική συνοχή και την εθνική ταυτότητα μας.

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice