OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Σημαντικές εξαγγελίες προέδρου της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκη στην Κοζάνη

Σημαντικές εξαγγελίες, για την περιοχή, έκανε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, σήμερα Τρίτη 4/12, από το διοικητήριο του ΛΚΔΜ, στην Πτολεμαΐδα, ο Πρόεδρος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης.

Όπως ανέφερε: «1) Θα διαθέσουμε τον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας για να γίνει στούντιο κινηματογραφικό 2) Θα ξέρετε πως έχουμε ήδη αποφασίσει πως περίπου 4.700 στρέμματα, τα έχουμε διαθέσει προς το Υπουργείο για να αναπτυχθούν πρότυπες καλλιέργειες αρωματικών φυτών. Ωστόσο δεν επαναπαυόμαστε μόνο στο Υπουργείο. Είμαστε σε επαφή, με μια σημαντική εταιρεία η οποία ασχολείται με το αντικείμενο (των αρωματικών φυτών) ώστε αν θεωρήσει ότι η περιοχή, το έδαφος, είναι κατάλληλο για την  ανάπτυξη αυτής της δραστηριότητας, να συνεργαστούμε ώστε τελικά αυτό να γίνει πράξη, πράγμα που θα δώσει και πάλι μεγάλη οικονομική ανάσα στην περιοχή. 3) Eπίσης, θα «υιοθετήσουμε» ένα σωματείο βόλεϊ της περιοχής και θα το ανεβάσουμε στην Α’ Εθνική. Καταλαβαίνετε τι πάει να πει να υπάρχει μια ομάδα βόλεϊ της περιοχής στην Α’ Εθνική».

Παράλληλα αναφέρθηκε στο θέμα της μετεγκατάστασης της Ακρινής. Όπως σημείωσε: «Εμείς με τους κατοίκους είμαστε εντελώς ειλικρινείς. Ούτε αυτιά χαϊδεύουμε, ούτε ανεδαφικές λύσεις προτείνουμε».

Επίσης κατόπιν ερωτήσεως ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης υπογράμμισε επίσης: «Δεν θα κατεδαφισθούν τα σπίτια στον Οικισμό της ΔΕΗ. Θα αξιοποιηθούν για τη φιλοξενία παραγωγών – ηθοποιών, στο πλαίσιο υλοποίησης του οράματος για την αξιοποίηση του τον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας ως κινηματογραφικό στούντιο».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θεσ/νίκης: Συνεργασία των πολιτών να εντοπιστούν οι ασυνείδητοι

otavoice

O Δήμος Καλαμαριάς στο πλευρό του Δήμου Θέρμης, για την πυρκαγιά

otavoice

Ο δήμαρχος Καβάλας παρουσίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού “ΦΙΛΙΠΠΟΙ”

otavoice

ΠΔΕ: Προσπάθειες εξαπάτησης συναλλασσομένων με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης

otavoice

Δήμαρχος Νάξου: «Η βία και οι απειλές στο ΔΣ δεν θα γίνονται πλέον ανεκτές»

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνάντηση Θ.Βασιλόπουλου και Δ/ντριας Β΄θμιας εκπαίδευσης

otavoice