OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Θωμαΐδου: “Η ζωή των ανθρώπων δεν μπορεί να αποτελεί διακύβευμα καμίας πολιτικής εξουσίας”

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο συγκάλεσε την Τετάρτη 22/01/2020 η Δημοτική Αρχή με αφορμή τα οξυμένα προβλήματα που παρουσιάστηκαν το τελευταίο διάστημα στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα».

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαΐδου δήλωσε ότι οι ελλείψεις που διαπιστώνονται τόσο σε προσωπικό όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή έχουν προκαλέσει λειτουργική αρρυθμία στο Νοσοκομείο με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται προγραμματισμένα χειρουργεία λόγω έλλειψης της ειδικότητας των αναισθησιολόγων, γεγονός που επισημάνθηκε από το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων και τις ανακοινώσεις των εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Η Δήμαρχος κα. Δέσποινα Θωμαΐδου τόνισε ακόμη πως πρέπει άμεσα να επιλυθούν τα προβλήματα του Νοσοκομείου κυρίως αυτό της υποστελέχωσης σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, υπερασπίστηκε το δημόσιο χαρακτήρα του Συστήματος Υγείας υποστηρίζοντας πως η ζωή των ανθρώπων δε μπορεί να αποτελεί διακύβευμα καμίας πολιτικής εξουσίας ή να γίνεται αντικείμενο πολιτικών αντιπαραθέσεων.

Χαιρέτησε, τέλος, το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου και δεσμεύτηκε για άμεσες ενέργειες τόσο με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, όσο και με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να δοθούν λύσεις στο επείγον αυτό πρόβλημα.

 

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice