OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Τζιτζικώστας: “Από της 12 του μήνα, η καρδιά της Ευρώπης θα χτυπά στη Μακεδονία και στην Ελλάδα”

Ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ ,Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολος Τζιτζικώστας  παρέστη στην τελετή για την κοπή της Βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερρών κ. Θεολόγου και  του αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλου. 

Είμαστε στην Αλληλεγγύη μια οικογένεια μια ομάδα , είπε ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Σπυρόπουλος  και η φωνή μας θα ακουστεί στην Αθήνα αλλά θα ακουστεί και στην Ευρώπη  με την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την προεδρία της Ευρωπαικής Επιτροπής Περιφερειών. Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα κατακτήσει τις Βρυξέλλες.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας εξήρε το έργο του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερρών κ. Θεολόγου. Δράττω την ευκαιρία σήμερα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον αγώνα που κάνατε όλοι σας , να κρατήσετε την αντιπεριφέρεια Σερρών, όρθια. Όλα γίνονται με όραμα και στόχους. Υπηρετούμε ένα συγκεκριμένο όραμα. Είμαστε εδώ για να μας πείτε τις παρατηρήσεις σας να βελτιωθούμε. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιάιτερα τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σπυρόπουλο και τους περιφερειακούς μας συμβούλους για την μάχη που δίνετε, να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο μας.

Στις 12 του μήνα δίνουμε ως χώρα , γιατί η υπόθεση δεν είναι προσωπική, μια κρίσιμη μάχη για να κατακτήσουμε για πρώτη φορα στην ιστορία , την προεδρία ενός ευρωπαικού θεσμικού οργάνου  που εκπροσωπούνται και οι 27 χώρες της Ε.Ε. , που έχει νομοθετικές αρμοδιότητες ,συμμετέχει ενεργά σε όλη την νομοθετική διαδικασία της Ε.Ε. και άρα θα πετύχουμε περισσότερα για τις περιφέρειες και τους δήμους αλλά και για την Ελλάδα. 

Η καρδιά της Ευρώπης , αν πάνε όλα καλά, από τις 12 του μήνα θα χτυπά στη Μακεδεονία και στην Ελλάδα, είπε ο Απόστολος Τζιτζικώστας

 

Στην τελετή παρευρέθησαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Σερρών Δημήτρης Καριπίδης, Θανάσης Μαλλιαράς, Κατερίνα Περιστέρη και Δημήτρης Μπαλαξής.

 

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω ισχυρών ριπών ανέμου στην Αττική

otavoice

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice