OTA VOICE
Uncategorized

ΝΤΡΟΠΗ! Δήμαρχοι της Θράκης σε εκδήλωση με σημαίες της Τουρκίας και της “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Προύσα η γενική συνέλευση του παραρτήματος Προύσας του αλυτρωτικού Συλλόγου Αλληλεγγύης  Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΒΤΤDD). Από  τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν ως τώρα φαίνεται ότι συμμετείχαν δυο δήμαρχοι από του δήμους της Θράκης, μέσα σε μια αίθουσα με τουρκικές σημαίες και σύμβολα της δήθεν “Ανεξάρτητης Θράκης”.

Συγκεκριμένα οι δήμαρχοι Ιάσμου Οντέρ Μουμίν και Αρριανών Ρινβάν Αχμέτ του νομού Ροδόπης, συμμετείχαν με όλες τις τιμές σε μια εκδήλωση που προσβάλει τον ελληνισμό και προωθεί τον αλυτρωτισμό του νεοθωμανικού καθεστώτος Ερντογάν.

Όπως μεταδίδουν τα TourkikaNea.gr, χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε  ο δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ. Την ώρα που η αίθουσα είναι στολισμένη με σημαίες της Τουρκίας , με αφίσες του Κεμάλ και του Σαδίκ και με σημαίες της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨.  ΔΥΟ από τις τελευταίες διακρίνονται στις  φωτογραφίες. Μία στον τοίχο και μια στο πάνελ…

Μήπως το ελληνικό κράτος οφείλει να τους καλέσει να δώσουν εξηγήσεις, τι γύρευαν σε μια εκδήλωση η οποία είχε συγκεκριμένο ανθελληνικό περιεχόμενο; 

Μην παρεξηγείτε τις σημαίες της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨. Είναι απλά για λόγους παράδοσης…  Άλλωστε για να μην ενοχλούνται και οι Έλληνες πολίτες δήμαρχοι Οντέρ Μουμίν (Ιάσμου) και Ρινβάν Αχμέτ (Αρριανών) κάτι θα ξέρουν…και φωτογραφίζονται περήφανοι σαν το σπίτι τους με τους  Τζαβίτ Τζαγκλάρ και Χακάν Τσαβούσογλου.

 

Από αριστερά προς τα δεξιά : Νετσμεττίν Χουσείν- Γενικός Πρόεδρος του BTTDD, Mουσταφά Ντουντάρ-δήμαρχος του Οσμάνγκαζι,  Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ, άγνωστος, Αλή Εμινλατίφ-πρόεδρος του παραρτήματος Προύσας του συλλόγου, ο γνωστός Χαλίτ Ερέν (χρηματοδότης διαφόρων…), Τσαβίτ Τσαγλάρ-επιχειρηματίας καταγόμενος από την ελληνική Θράκη, βουλευτής Χακάν Τσαβούσογλου, ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πώς μπήκαν τα 117 γκολ στο EURO 2024

otavoice

Επιτυχημένη επανεκκίνηση στην ΜΥΔΟΧΑΡΑ, στον Μακρύγιαλο Πιερίας

otavoice

Ο Φρ. Μπελέρης στην Αθήνα: «Είμαι περήφανος που θα αναλάβω τα καθήκοντά μου ως ευρωβουλευτής»

otavoice

Ηράκλειο: Μεγάλη φωτιά στον Προφήτη Ηλία – Ήχησε το 112

otavoice

Απόπειρα κατά Τράμπ: Οι διάλογοι με τους πράκτορες αμέσως μετά τους πυροβολισμούς

otavoice

20χρονος από την Πενσιλβάνια ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ

otavoice