OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Ε. Αυλήτης: “Θέλουμε Ανοιχτά Σχολεία για τα παιδιά μας και θα τα Έχουμε”

Καυστικό σχόλιο από τον Αντιδήμαρχο του δήμου Κηφισιάς , Ευάγγελο Αυλήτη για την Ένωση Γονέων Αθηνών που όπως καταγγέλλει έλαμψε δια της απουσίας της από μια σημαντική διοργάνωση για τους μαθητές στα πλαίσια του ΟΗΕ και η οποία διοργανώθηκε από ελληνικά χέρια.

Ο κ. Αυλήτης σχολιάζοντας αναδεικνύει δυο κόσμους , αυτόν που θέλει σχολεία ανοιχτά , σύγχρονα , με παροχή γνώσης και αυτόν που θέλει τα σχολεία κλειστά σε μια αρρωστημένη νοοτροπία που κυριαρχεί δεκαετίες , στο εκπαιδευτικό σύστημα.  Η απουσία της Ένωσης Γονέων Αθήνας από μια κατεξοχήν εκπαιδευτικού χαρακτήρα εκδήλωση που διοργανώνεται από ελληνικό σχολείο και διαφημίζει την χώρα , δείχνει όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς ότι κάποιοι θέλουν να είναι η εκπαίδευση περιχαρακωμένη σε τείχη.

Συγκεκριμένα ο κ. Αυλήτης αναρτώντας συμβολικά δυο φωτογραφίες , μία από την διεθνούς ακτινοβολίας εκδήλωση και μία με ένα πανό που θέλει σχολεία κλειστά αναφέρει:

Περίμενα,μάταια,την Ένωση Γονέων Αθηνών στην Κηφισιάς να χαιρετίσει την τελετή έναρξης του Συνεδρίου του οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (MSKMUN 2020).που οργανώθηκε για δεύτερη χρονιά από 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς!!!!!!!! .!!Προφανώς προτιμά να χαιρετίζει & να διαλέγεται σε κλειστά σχολεία!!!!Προφανώς ανήκει στην φαιδρά μειοψηφία της <<πανσοφίας>> & του <<αλάθητου>> δε μπορεί να ασχολείται με τέτοιες δράσεις…προτιμά να αλυσοδέσει τα Σχολεία κ να στερήσει τη Γνώση…..!!!

Ευχαριστούμε!!! δε θα σας κάνει η κοινωνία το χατήρι…….!!!οι μαθητές θα αποκτήσουν Γνώση κ Δύναμη κ δεν θα περιχαρακωθούν στο Τείχος που χτίζεται!!

Θέλουμε Ανοιχτά Σχολεία για τα παιδιά μας κ θα τα Έχουμε!! Τα κλειστά σχολεία σας τα χαρίζουμε για να παίξετε <<τυφλόμυγα>>!!

 

Σχετικά Άρθρα

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου στην συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής

otavoice