OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Τις δυνατότητες αμερικανικών επενδύσεων στην ΑΜΘ συζήτησε ο Περιφερειάρχης με εκπρόσωπο αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας

Οι δυνατότητες αμερικανικών επενδύσεων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη σε τομείς όπως η ενέργεια, οι υποδομές και η τεχνολογία συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστου Μέτιου με τον κ. Caleb McCarry, σύμβουλο του εκτελεστικού διευθυντή της τράπεζας DFC Development Finance Corporation, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς, του Γενικού Προξένου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη κ. Gregory Pfleger Jr. και του συμβούλου Οικονομικών Υποθέσεων της αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα κ. William Laitinnen.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης πριν τη μετάβαση του κ. Μέτιου στη Σαμοθράκη.

Ο κ. McCarry ενδιαφέρθηκε να γνωρίσει τις αναπτυξιακές δυνατότητες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και επεσήμανε ότι η περιοχή παρουσιάζει αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον.
Από την πλευρά του ο κ. Μέτιος τόνισε ότι η προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων αποτελεί κεντρικό αναπτυξιακό στόχο της Διοίκησής του και ότι στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που κινείται στην κατεύθυνση της βιώσιμης, πραγματικής ανάπτυξης.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω ισχυρών ριπών ανέμου στην Αττική

otavoice

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice