OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Δυο ακόμη νεκροί στην καρμανιόλα Πατρών Πύργου- Οργισμένη αντίδραση του δημάρχου Πύργου

Τροχαίο δυστύχημα με δυο νεκρούς σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην είσοδο της Νέας Μανωλάδας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του patrisnews.com, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη ύστερα από καραμπόλα με εμπλοκή δυο ΙΧ και δυο φορτηγών.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο ΚΥ Βάρδας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Κάτω από αδιευκρίνιστες  συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά δύο ΙΧ πάνω στα οποία έπεσαν δύο νταλίκες. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να βρουν ακαριαίο θάνατο οι οδηγοί των δύο ΙΧ και να τραυματισθεί ελαφρά ο επιβάτης ενός εκ των δύο φορτηγών.  Και οι δύο νεκροί είναι  κάτοικοι της περιοχής και συγκεκριμένα ο ένας κάτοικος εν ζωή  Βάρδας και ο άλλος Π. Μανωλάδας.

Πρόκειται για τους Γ.Ν. και Β. Ι. Ο πρώτος είχε χάσει τον αδελφό του πέρυσι σε τροχαίο στον Μπράλο. Επίσης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δεύτερος επέστρεφε από βάπτιση.

Οργή και αγανάκτηση από τους δημάρχους της Ηλείας

Την οργισμένη αντίδραση του δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου προκάλεσε η είδηση μιας νέας τραγωδίας. Στην Ηλεία είναι στο πόδι για την εγκληματική αναβολή της κατσκευής του νέου σύγχρονου οδικού άξονα κια μάλιστα την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας , λίγα μέτρα από το σημείο της σημερινής τραγωδίας.

Με ανάρτηση του ο Τάκης Αντωνακόπουλος  μιλά για μικροπολιτικούς ελιγμούς και ζητά από την κοινωνία να ξεσηκωθεί. Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Αγανάκτηση,αιδώς για όσους με την διγλωσία τους,τους μικροπολιτικούς ελιγμούς τους στηρίζουν την συνέχιση ανθρωποθυσιών στο δρόμο του θανάτου ΠΑΤΡΑ.ΠΥΡΓΟΣ. Ξεσηκωθείτε,δυο νέα παιδιέ τα θύματα του μήνα,απόψε στη Νέα Μανωλάδα”.

Ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας  μόλις πληροφορήθηκε το θανατηφόρο τροχαίο,  το οποίο συνέβη στα διοικητικά όρια του δήμου του , δήλωσε: «Έλεος ! Δεν μπορούμε να μετράμε πλέον άλλους νεκρούς! Θα πρέπει να κλείσουμε οριστικά αυτή την καρμανιόλα! Τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των νεκρών.»

Στην ίδια γραμμή και ο  δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: «Φθάνει! Όχι άλλο αίμα αθώων ανθρώπων στο δρόμο- φονιά. Ας αναλογιστούν επιτέλους κάποιοι τις ευθύνες τους. Την Τετάρτη πρέπει όλοι να δώσουμε οριστικό τέλος στην καρμανιόλα και να απαιτήσουμε την άμεση κατασκευή σύγχρονου αυτοκινητόδρομου. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια των νεκρών»

Σχετικά Άρθρα

Δέκα ερωταπαντήσεις για το ενεργειακό κόστος και τα νέα μέτρα στήριξης

otavoice

Έξι βουλευτές υποψήφιοι στην εκλογή νέου προέδρου της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης

otavoice

Μπάιντεν: Θα εξέταζα να αποσυρθώ, εάν προέκυπτε ιατρικό πρόβλημα

otavoice

Γιατί η δήμαρχος του Παρισιού βούτηξε στον Σηκουάνα

otavoice

Φωτιά στο Σοφικό: Φόβοι για αναζωπυρώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας

otavoice

Ρ. Μέτσολα: Οι προκλήσεις της Κύπρου είναι προκλήσεις της ΕΕ

otavoice