OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Χίος: Συγκέντρωση χιλιάδων κατοίκων στην κεντρική πλατεία – Διαμαρτυρία στο ΑΤ Χίου (βίντεο)

Για τρίτη συνεχή μέρα χιλιάδες κάτοικοι της Χίου στους δρόμους. Στην κεντρική πλατεία η συντονιστική επιτροπή αγώνα συνεχάρη του κατοίκους που έδωσαν μια μεγάλη μάχη και τους κάλεσε να είναι σε συνεχή επαγρύπνηση.

Χιλιάδες κόσμου, από τη νεολαία του νησιού, του μαθητές, τους φοιτητές, τους επαγγελματίες, τους ιδιώτες, τους ναυτικούς, τους συνταξιούχους αλλά και τους ιερείς, βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή, δίνοντας τη δική τους απάντηση στην κυβερνητική εμμονή να μετατραπούν τα νησιά σε φυλακές ψυχών μέσα από έναν σχεδιασμό που εξ αρχής κινήθηκε προς λάθος κατεύθυνση.

Οι συγκεντρωμένοι απηύθυναν μηνύματα ενότητας, αποφασίζοντας να μην υποστείλουν τη σημαία της κινητοποίησης και σημειώνοντας ότι από εδώ και στο εξής ο αγώνας, θα είναι αγώνας για το μέλλουν του νησιού ενάντια σε σενάρια που θέλουν τη Χίο να φιλοξενεί διπλάσιο αριθμό προσφύγων και μεταναστών σε σχέση με σήμερα.

Οι Χιώτες μέσα από μία μεγαλειώδη κινητοποίηση πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στην προκυμαία και από εκεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου καθώς και στα ξενοδοχεία που φιλοξενούνται οι διμοιρίες.

Διαμαρτυρία στο Αστυνομικό Τμήμα της Χίου για τις συλλήψεις κατοίκων στα χθεσινά επεισόδια. Ζητούν την άμεση απελευθέρωση τους.

Όσοι μιλούν για μπαχαλάκηδες να δουν τις εικόνες , μήπως βάλουν μυαλό 

Πηγή politischios

Σχετικά Άρθρα

Η Ενέργεια και η Κυκλική Οικονομία στο επίκεντρο της 88ης ΔΕΘ

otavoice

Πώς η ΑΑΔΕ εξάρθρωσε διεθνές κύκλωμα φοροδιαφυγής από 287 κινέζικες επιχειρήσεις

otavoice

Η Ελλάδα ακριβότερη χώρα στην ευρωζώνη – Μόλις 40 στους100 έλληνες θα πάνε διακοπές

otavoice

Νέα πυρκαγιά στην Τζιά – Εκκένωση περιοχών Καστελάκια – Κούνδουρος

otavoice

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Στο «τιμόνι» της Κομισιόν μια ακόμη πενταετία με 401 ψήφους

otavoice

Σε ύφεση η πυρκαγιά στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης – Ζημιές σε σπίτια

otavoice