OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Τα ασυνόδευτα “προσφυγόπουλα” των ΜΚΟ και των αλληλέγγυων από την Αφρική και το Ισλαμικό Κράτος

Μπορεί να βγάζουν μπροστά επικοινωνιακές εικόνες από εξαθλιωμένα γυναικόπαιδα για να χτυπήσουν τον ανθρωπισμό της κοινής γνώμης , όμως πίσω από αυτές υπάρχει η μεγάλη εικόνα , των εκατοντάδων χιλιάδων εισβολέων από σκληρές ισλαμικές χώρες και από την αφρικανική ήπειρο.

Αφγανοί, Πακιστανοί, Ιρακινοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Σομαλοί, Μαυριτανοί, Αλγερινοί, Μαροκινοί συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα ικανό να μετατρέψει την ελληνική κοινωνία σε Καμπούλ ή Βαγδάτη.  Ο μύθος των προσφύγων από τον πόλεμο της Συρίας έχει καταρριφθεί.

Μισθοφόροι, πολεμιστές αντάρτες , φανατικοί ισλαμιστές τζιχαντιστές ,  συσσωρεύονται στα ελληνικά σύνορα υπό την πλήρη καθοδήγηση του τουρκικού κράτους. Οπλισμένοι και επιθετικοί απειλούν την εθνική κυριαρχία , απειλούν την Ευρώπη. Η Τουρκία τους χρησιμοποιεί για να κερδίσει στο μέτωπο της Συρίας , όπου έχει υποστεί μεγάλη ήττα από τις δυνάμεις του Άσαντ. Το Ισλάμ ταυτόχρονα βρίσκει την ευκαιρία να τροφοδοτήσει την Δύση με νέα γενιά τρομοκρατών, όπως διατάσσει το Κοράνι.

Η προσπάθεια να παρουσιαστεί η αντίδραση στο άνοιγμα συνόρων ως ακροδεξιά ρητορική από την προπαγάνδα των αλληλέγγυων καταπέφτει από τις εικόνες που καταφθάνουν από τα σύνορα και  δείχνουν ότι η Ελλάδα πολιορκείται από οργανωμένους μισθοφόρους. Πρωτοφανή αγριότητα, με την ωμή και  απροκάλυπτη στήριξη της τουρκικής αστυνομίας και  της ΜΙΤ .

«Η εικόνα που έχω ήταν ότι ήταν γύρω στα 300 άτομα αυτοί που επιχειρούσαν και πετούσαν χημικά μαζί με τη βοήθεια του τουρκικού στρατού, καθώς αυτοί τους τα προμηθεύουν» δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος των συνοριοφυλάκων Έβρου  κ. Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς για μια από τις πολλές προσπάθειες εισβολής στα ελληνικά σύνορα.

Για ασύμμετρη απειλή έκανε λόγο η ελληνική πολιτεία , κάτι που αποδέχτηκαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες και δείχνει να έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της απειλής ακόμη και να κάποιοι εξ αυτών , όπως η Γερμανίδα καγκελάριος συνεχίζουν να ερωτοτροπούν με τον παρανοϊκό Τούρκο πρόεδρο.

Ακόμη και η αξιωματική αντιπολίτευση μπροστά στην καθολική ομόψυχη αντίδραση των Ελλήνων αναγκάστηκε ( σύρθηκε)  να δηλώσει ότι καλώς έκλεισαν τα σύνορα , γιατί απειλείται η εθνική ασφάλεια.

 

Την ίδια ώρα στο εσωτερικό οι γνωστοί άγνωστοι προσπαθούν να ξεσηκώσουν τους παράνομους μετανάστες που βρίσκονται στην χώρας μας , είτε σε δομές ,είτε στην κοινωνία. Περιοδεύουν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και οργανώνουν καθημερινά πορείες για να ανοίξουν τα σύνορα στους τρομοκράτες ισλαμιστές. Επειδή τα κάστρα πάντα πέφτουν από μέσα αυτός είναι και ο μεγαλύτερος κίνδυνος που μπορεί να αντιμετωπίσουμε ως οργανωμένο κράτος , την ώρα που τα σύνορα μας χερσαία και θαλάσσια πολιορκούνται και αμφισβητούνται.

Ο ρόλος συγκεκριμένων οργανώσεων όπως το ΚΕΕΡΦΑ και καθοδηγητών της ανθελληνικής προπαγάνδας στον τόπο μας όπως ο Κωνσταντίνου ( που είχε αποθανατιστεί στο έγκλημα της ΜΑΡΦΙΝ) είναι γνωστός στις κυβερνήσεις, και κάποιες εξ αυτών τον είχαν συνομιλητή τους.  Ποιες είναι οι πηγές χρηματοδότησης; Ποίοι έχουν ανοίξει βεντάλια προστασίας σε χώρους που διατυμπανίζουν ότι εργάζονται για την διάλυση του ελληνικού κράτους; Μπορεί μια μειοψηφία του 1% να αναστατώνει τη χώρα να διαταράσσει ανενόχλητη την κοινωνική ειρήνη και συνοχή;

Η αντιπαράθεση με την ακροδεξιά των συγκεκριμένων χώρων( που λειτουργούν με τις ίδιες φασιστικές μεθόδους)  είναι μια καλοστημένη θεατρική παράσταση , μέσα στη θεωρία των δυο άκρων που λειτουργεί σαν μοχλός προσηλυτισμού της νεολαίας. Πίσω από την βιτρίνα λειτουργεί ένα σύστημα συγκοινωνούντων δοχείων, του παρακράτους που διαμορφώνει το κλίμα για να ασκηθούν πολιτικές όπως οι Πρέσπες ή τα μνημόνια.

Δείτε τι ετοιμάζει στις 21 Μαρτίου , πως τους ξεσηκώνει , ο Π. Κωνσταντίνου σε συνεργασία με τους μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα…..

Σχετικά Άρθρα

Η Ρωσία απομάκρυνε εσπευσμένα χιλιάδες κατοίκους από την περιφέρεια Κουρσκ

otavoice

Με κατάνυξη και λαμπρότητα ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Επίκεντρο η Τήνος

otavoice

Mpox: Ο ΠΟΥ κηρύσσει το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού διεθνώς

otavoice

Δεκαπενταύγουστο με 40άρια και ισχυρά μελτέμια – Η πρόγνωση ανά περιοχή

otavoice

Φωτιά στην Αττική: «Κόκκινες» 78 κατοικίες και συνολικά 92 ακατάλληλες προς χρήση

otavoice

28 ημέρες πυρκαγιά κατακαίει το όρος Όρβηλος- Μηνυτήρια αναφορά του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

otavoice