OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Αντιδράσεις από τη δημοτική αρχή Ωρωπού για νέα δομή στη Μαλακάσα -Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο

Την  αντίδραση της δημοτικής αρχής Ωρωπού έχει προκαλέσει η ξαφνική ενημέρωση ότι σχεδιάζεται από την κυβέρνηση, η κατασκευή κλειστού κέντρου μεταναστών στη Μαλακάσα,σε χώρο  δίπλα στην υπάρχουσα ανοιχτή δομή που φιλοξενεί πάνω από 2.500 άτομα.

Ο δήμαρχος Ωρωπού κ. Γιώργος Γιασημάκης σε μια πρώτη κίνηση απέκλεισε συμβολικά το συγκεκριμένο σημείο με οχήματα του δήμου και συγκάλεσε για σήμερα το απόγευμα στο 7 μμ έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.

Σε επικοινωνία που είχαμε, μας δήλωσε ότι δεν είχε καμιά ενημέρωση για τις προθέσεις της κυβέρνησης και ότι αμέσως μετέβη στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και συναντήθηκε με τον κ. Μηταράκη για να έχει πλήρη ενημέρωση και να του καταθέσει τις ενστάσεις του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.Με προβληματίζει πολύ το γεγονός και μάλιστα επιπροσθέτως έχουμε και την κρίση με την φονική επιδημία του κορονοϊού που μπορεί να μας δημιουργήσει ζητήματα, η ήδη υπάρχουσα ανοιχτή δομή, είπε ο κ. Γιασημάκης.

Περιμένω σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο αφού ενημερωθούν τα μέλη του, να υπάρξει μια απόφαση, έτσι ώστε ως δημοτική αρχή να κινηθούμε υπεύθυνα και θεσμικά.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ενημέρωση φυτοπροστασίας βαμβακοκαλλιέργειας στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ο Π. Μανούρης στα εγκαίνια της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γ.Ν. «Κωνσταντοπούλειο-Αγία Όλγα»

otavoice

«Ιατρική απόβαση» στο Δήμο Ηρωικής Νήσου Ψαρών

otavoice

Δ. Ερέτριας: Σε εξέλιξη οι εργασίες για το ΚΕΠ, στο κτήριο του πρώην Ειρηνοδικείου

otavoice

Δ.Κατερίνης: Συνάντηση Ντούμου με τη συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσ/νίκη

otavoice

ΠΚΜ: Δυναμικό «παρών» σε διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νέα Υόρκη

otavoice