OTA VOICE
Ντουντούκα

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ: Με τη δύναμη της ψυχής μας τιμούμε τους ήρωες μας,του χθες και του σήμερα

Οι λαοί που ξεχνάνε την Ιστορία τους δεν έχουν παρόν και μέλλον. Είναι καταδικασμένοι.

Ο πλανήτης και η χώρα μας δοκιμάζονται από μια έκτακτη κατάσταση που έχει προκαλέσει παγκόσμιο νευρικό κλονισμό. Η καθημερινότητα μας άλλαξε μέσα σε μερικές μέρες, έκλεισαν σύνορα, περιορίστηκαν οι μετακινήσεις και οι δραστηριότητες, μπήκαμε σε καθεστώς καραντίνας. Μέτρα αναγκαία για την δημόσια υγεία, για την ανάσχεση της εξάπλωσης του νέου αχαρτογράφητου ιού που έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ και σκοτώνει.Μια ακόμη δοκιμασία για την ανθρωπότητα.

Όμως ο Ελληνισμός αύριο γιορτάζει μια Μεγάλη Ιστορική Ημέρα , την απελευθέρωση από τον Οθωμανικό ζυγό μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς και την ανασύσταση του ελεύθερου ελληνικού κράτους. Φέτος όμως βιώνουμε την Εθνική Παλιγγενεσία μέσα σε ένα πρωτόγνωρο τοπίο, μέσα από έκτακτα περιοριστικά μέτρα που έχουν αναστείλει κάθε δραστηριότητα και φυσικά κάθε επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Φέτος δεν έχει δοξολογίες, καταθέσεις στεφάνων, παρελάσεις και εορταστικά δρώμενα. Ο Ελληνισμός για πρώτη φορά καλείτε να εορτάσει μια από τις κορυφαίες στιγμές της Ιστορίας του κλεισμένος στα σπίτια του. Όμως θα γιορτάσουμε και θα τιμήσουμε  τους Ήρωες μας. Έχουμε χρέος απέναντι τους, γιατί χάριν σε αυτούς υπάρχουμε,όπως θα τιμήσουμε και τους σημερινούς ήρωες που δίνουν μια μεγάλη μάχη για να κρατηθούμε ζωντανοί και όρθιοι.

 

Τώρα είναι πιο επιτακτική ανάγκη από ποτέ. Τώρα που δοκιμαζόμαστε σαν κοινωνία , τώρα που δοκιμάζονται οι αντοχές μας και οι αξίες. Διατρανώνουμε τις υπέρτατες αξίες και αρχές του Ελληνισμού , αυτές που αποτέλεσαν τη δύναμη για μεγάλες ανατροπές και νίκες , αυτές που έλαμψαν στο παγκόσμιο στερέωμα και ανέδειξαν το μεγαλείο των Ελλήνων.

Καλούμαστε όλοι ανεξαιρέτως να φωνάξουμε με την δύναμη της ψυχής μας για τους Ήρωες του χθες και του σήμερα. Καλούμαστε όλοι στο ραντεβού με την Ιστορία του Ελληνισμού.

Ενώνουμε τις φωνές μας, ενώνουμε τις καρδιές μας ,σε μια τεράστια γαλάζια αλυσίδα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, από τους Οθωνούς μέχρι το Καστελόριζο.

  • Βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας με τις γαλανόλευκες και αποδίδουμε φόρο τιμής στους γίγαντες του Ελληνισμού που ελευθέρωσαν με το αίμα τους την πατρίδα.
  • Βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και αποδίδουμε τιμή στους σημερινούς ήρωες που δίνουν τη μάχη για την δημόσια υγεία στα νοσοκομεία, αλλά και σε όλες τις επάλξεις.
  • Βγαίνουμε αύριο 25η Μαρτίου στις 12πμ στα μπαλκόνια μας , τραγουδάμε τον Εθνικό Ύμνο και ψέλνουμε την Υπερμάχω Στρατηγώ …

 

Θα είμαστε όλοι εκεί….. 

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice