OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Έβαλε χέρι στον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας επειδή αποκάλεσε FYROM τα Σκόπια -Κιοσές: “Θα τους αποκαλώ έτσι συνειδητά”

Απίστευτο,προκλητικό , εθνικά απαράδεκτο…πως να το αποκαλέσεις.

Ο πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, γνωστός θιασώτης της συμφωνίας των Πρεσπών έφτασε στο σημείο να “βάλει χέρι” στον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννη Κιοσέ επειδή κατά την διάρκεια της χθεσινής τηλεδιάσκεψης του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, αποκάλεσε τα Σκόπια με την ονομασία FUROM , που πάγια είχαν και ως χώρα αναγνωρίζαμε.

Μάλιστα ο κ. Καρυπίδης ήταν επίμονος και εριστικός , ακόμη και απειλητικός ως προς την θεσμική υποχρέωση του αντιπεριφερειάρχη να αποκαλεί τα Σκόπια με το προδοτικό όνομα που της έδωσαν οι εθνικοί παραβάτες των Πρεσπών. Το υπουργείο των Εξωτερικών έχει αποδεχτεί την ονομασία αυτή είπε ο Καρυπίδης , για να λάβει πληρωμένη απάντηση από τον Μακεδόνα κ. Κιοσέ “εγώ δεν είμαι υπουργός των Εξωτερικών και έχω την δική μου θέση και θα συνεχίσω να τους αποκαλώ συνειδητά , FYROM”.

Μπορεί οι αυτόκλητοι συνήγοροι του εκτρώματος Τσίπρα -Ζάεφ να επιχειρούν να μας επιβάλλουν μια κατάπτυστη και εθνικά προδοτική συμφωνία, μπορεί η σημερινή κυβέρνηση να αποδέχεται το έγκλημα , δεν πρόκειται όμως κύριε Καρυπίδη και κάθε Καρυπίδη να δεχτεί ο ελληνικός λαός αυτό που αυθαίρετα παράνομα και χωρίς την λαϊκή επικύρωση επέβαλαν οι πολιτικοί νενέκοι. Δεν δεσμεύει τον ελληνικό λαό και την μακρόχρονη ιστορία του, καμιά κυβέρνηση και κανένας πολιτικός. Αυτοί σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Η Ελλάδα και η Μακεδονία θα συνεχίσουν να υπάρχουν….

Η Μακεδονία γεννά Παύλους Μελάδες που ανατρέπουν τα σχέδια αυτών που επιβουλεύονται τον Ελληνισμό.

Δείτε το βίντεο από την αντιπαράθεση Κιοσέ- Καρυπίδη

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ρόδου: Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες ανάπλασης στην παραλιακή ζώνη

otavoice

ΠΣτΕ: Σχολικό βοήθημα 120 € μέσω της δράσης «αρχή…ΖΩ!»

otavoice

Εντυπωσιάζει η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 88η ΔΕΘ

otavoice

Η δημοτική αρχή Ηλίδας, στους αγιασμούς για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Χωρίς προβλήματα η έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

otavoice

Ο δήμαρχος Σπάρτης στον αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά

otavoice