OTA VOICE
Video Ροή Ειδήσεων Γενική

Εικόνες σοκ στις ΗΠΑ: Ομαδικοί τάφοι για τα θύματα του κορονοϊού (βίντεο)

Σοκαριστικές εικόνες έρχονται από τις ΗΠΑ και τη Νέα Υόρκη, όπου σε ένα από τα νησιά της Πολιτείας, θάβονται ομαδικά, θύματα του κορονοϊού!

Ο θανατηφόρος ιός σαρώνει τη Νέα Υόρκη όπου καθημερινά τα θύματα από τη νόσο είναι αναρίθμητα. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία κατά μέσο όρο 245 άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά στους πέντε δήμους της πόλης ή αλλιώς ένα άτομο κάθε έξι λεπτά. Αν και ο απολογισμός των νεκρών είναι αρκετά υψηλός, παρόλα αυτά ο αριθμός είναι ακόμη μεγαλύτερος, δεδομένου ότι ο επίσημος αριθμός δεν περιλαμβάνει τους “πιθανούς” θανάτους από την πανδημία.

?☣ #COVIDー19 #EEUU ??

 

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως οι ιατρικές υπηρεσίες της πολιτείας της Νέας Υόρκης για να «φιλοξενήσουν»τους νεκρούς από τον φονικό ιό πριν τους αναγνωρίσουν οι οικογένειες τους, επέκτειναν την προσωρινή αποθήκευση σε ψυγεία στους 3.600 νεκρούς, από τους συνηθισμένο που ήταν 900.

Παράλληλα, δεδομένου ότι ο ιός «σπέρνει» το θάνατο σε πληθώρα κόσμου, μια νέα τακτική ακολουθεί πλέον η Νέα Υόρκη, η οποία δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της και υποδηλώνει ότι το όριο εξαντλείται και έτσι φορείς που οι οικογένειες δεν διεκδικούν τις σορούς εντός 14 ημερών από το θάνατο θάβονται σε μαζικούς τάφους σε ένα νησί Bronx.

Σχετικά Άρθρα

Ιταλία: Κακοκαιρία με πλημμύρες και πτώση της θερμοκρασίας

otavoice

Σ. Φάμελλος: Ανάγκη για νέα πολιτική πρόταση στον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν υπάρχουν κουκουλοφόροι

otavoice

Χ. Δούκας: Ο κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ απέδειξε πόσο αποκομμένος είναι από την πραγματικότητα

otavoice

Βελόπουλος: Στο ίδιο έργο θεατές- Κυβέρνηση και ΜΜΕ εναντίον σου λαέ

otavoice

Νέες εκλογές για Πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ: Πέρασε η πρόταση μομφής κατά του Στ. Κασσελάκη

otavoice

88η ΔΕΘ- Live η συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη

otavoice