OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο δήμαρχος Ωρωπού τα δημοσιεύματα για εμπλοκή του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου

Άμεση και κατηγορηματική ήταν η απάντηση του δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη στα δημοσιεύματα που ενέπλεκαν το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, με θετικό κρούσμα κορονοϊού από την ανοιχτή δομή φιλοξενίας μεταναστών της Μαλακάσας. Μάλιστα αναφέρθηκε ότι προσήλθαν εκεί νοσούντας Αφγανός με την οικογένεια του και πως έχει τεθεί σε καραντίνα το Κέντρο Υγείας.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη το Μεγάλο Σάββατο σημειώθηκε στη δομή περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης 10χρονου , από 26χρονο και κλήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις. Προσήλθαν 8 αστυνομικοί από ΑΤ Διονύσου(2), ΑΤ Αυλώνα(2) και Ασφάλειας Καλάμου(4) οι οποίοι επελήφθησαν του περιστατικού. Ουδέποτε οδηγήθηκαν στο ΚΥ Καπανδριτίου. Στη συνέχεια σε εξέταση που πραγματοποιήθηκε, ο πατέρας του 10χρονου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και για το λόγο αυτό έχουν τεθεί σε καραντίνα τα άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Ο δήμαρχος Ωρωπού διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπήρχε εμπλοκή του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου, το οποίο δεν έχει καν την δυνατότητα ελέγχου και δεν υπάρχει κανένα θέμα καραντίνας σε αυτό, όπως κακώς έχει γραφτεί σε μέσα ενημέρωσης. Δεν προσήλθαν ποτέ στο ΚΥ Καπανδριτίου,  ανέφερε κατηγορηματικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε και επικαλείται την επικοινωνία και ενημέρωση που είχε από την Διευθύντρια του ΚΥ Καπανδριτίου κ. Ρούλη Βερενίκη..

 

To otavoice.gr σας αποκαλύπτει και το σχετικό έγγραφο που εστάλη στο Διοικητή της 1ης ΥΠΕ από το ΚΥ Καπανδριτίου και το οποίο διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε προσέλευση ύποπτου κρούσματος , από τη δομή Μαλακάσας.

Σχετικά Άρθρα

Ευχαριστίες Δημάρχου και Προέδρου ΔΣ Σκοπέλου σε Ν. Σακκά και ΠΕΔ Θεσσαλίας

otavoice

Δ.Αγ.Παρασκευής: Ξεκινούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα των Εργαστηρίων Τέχνης

otavoice

Δ.Κατερίνης: Έλεγχοι σε δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς από τη Δημοτική Αστυνομία

otavoice

Δήμαρχος Αιγιαλείας: “Θα απουσιάζω, όσο απαιτείται, από τα καθήκοντά μου λόγω προβλήματος υγείας”

otavoice

«Έρχεται» το 6ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου

otavoice

Γ. Τρεπεκλής: «Βάλσαμο για την ψυχή ο Τουρισμός-Γιατρεύει τις πληγές των λαών»

otavoice