OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Λαυρεωτικής: Γίνε και εσύ εθελοντής!

Ο Δήμος Λαυρεωτικής με αφορμή τις δύσκολες ημέρες της πανδημίας και αναγνωρίζοντας την ανεκτίμητη προσφορά των εθελοντών προχωρά στη δημιουργία μιας τράπεζας εθελοντών.

Στόχος να συγκεντρωθούν όλοι όσοι επιθυμούν να συνδράμουν εθελοντικά σε διάφορες δράσεις του Δήμου.

Καλούμε όλους όσους έχουν τη διάθεση, το χρόνο και τη θέληση να προσφέρουν με συντεταγμένο τρόπο σε δομές του Δήμου, όταν και εφόσον χρειαστεί, να το δηλώσουν στον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/3bHhQbwMef8nGE1h7.

Ανάλογα με τις ανάγκες που δημιουργούνται οι εθελοντές θα ειδοποιούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες με σκοπό να υποστηρίξουν συγκεκριμένο έργο και να συνεργαστούν με τους υπαλλήλους του Δήμου Λαυρεωτικής.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς δήλωσε: «Η προσφορά όλων μας είναι απαραίτητη, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Ο εθελοντισμός και η αλληλοβοήθεια είναι αξίες διαχρονικές οι οποίες ενισχύουν το έργο της δημοτικής αρχής. Καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες που θέλουν να συμβάλλουν έμπρακτα σε ενέργειες και δράσεις για την υποστήριξη συνανθρώπων μας, να συμπληρώσουν την πλατφόρμα εθελοντισμού του Δήμου Λαυρεωτικής. Οι εθελοντές αποτελούν παράδειγμα κοινωνικής συμμετοχής και δράσης. Γίνε και εσύ εθελοντής!».

Σχετικά Άρθρα

Δράση ενημέρωσης για την Άνοια στο Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης

otavoice

Συνάντηση δημάρχου Θέρμου με Θ. Λιβάνιο- Επιχορήγηση 500 χιλ. ευρώ για φυσικές καταστροφές

otavoice

Δ. Κοζάνης: Το Τμήμα Κοσμήματος του Εικαστικού Εργαστηρίου σε διεθνή έκθεση

otavoice

Αύριο ξεκινά το 2ο τουρνουά 3×3 Basketball «Cretan Series» στο Μαλεβίζι

otavoice

Νέα διεθνής διάκριση της Τήλου: Επιλέχθηκε στους τρεις υποψήφιους των European Awards 2024

otavoice

Επιστολή Αντιδημάρχου Παιδείας Δυτικής Αχαΐας για τις συγχωνεύσεις Σ.Α.Ε.Κ.

otavoice