OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Γερμανική πρόκληση!Ενημερωτικό φυλλάδιο του υπουργείου Υγείας παρουσιάζει την Ελλάδα ως παιδάκι της Τουρκίας

Γερμανική γκάφα ολκής που αγγίζει τα όρια πρόκλησης. Ατυχής ή σκόπιμη η εικονογράφηση πληροφοριακού υλικού του γερμανικού υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό σε 16 διαφορετικές γλώσσες, έχει δημιουργήσει αντιδράσεις και αλγεινή εντύπωση. Στο ενημερωτικό φυλλάδιο αποτυπώνεται  η μαμά «Τουρκία», μια γυναίκα που συμβολίζει τη γειτονική μας χώρα να κρατάει από το χέρι το μικρό παιδάκι «Ελλάδα», ένα κοριτσάκι με την ελληνική σημαία.
Το σκίτσο όπως αναμενόταν έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις  χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,αφού κανείς δεν μπορεί να δεχτεί ότι αυτό μπορεί να έγινε τυχαία. Δείχνει απλά τι πιστεύουν κατά βάθος αυτοί που σήμερα αποτελούν την ηγετική ομάδα του Βερολίνου. Δεν θα συγχωρήσουν ποτέ την χώρα μας που σταμάτησε τα σχέδια του Χίτλερ. Θεωρούν την Ελλάδα υποδεέστερη , μια αποικία των Βαλκανίων και βέβαια αυτό έχει αποτυπωθεί μέσα από τις πολιτικές τους οι οποίες στραγγάλισαν την χώρα μας. Ο έρωτας Μέρκελ -Ερντογάν έχει παρελθόν,παρών και μέλλον.

Βέβαια ξεχνούν στη Γερμανία και αυτό σχολιάζουν έντονα οι χρήστες του διαδικτύου, ότι η Ελλάδα τα κατάφερε καλύτερα όχι μόνο από την Τουρκία που κλονίζεται από την πανδημία αλλά και από την ίδια την Γερμανία που παριστάνει τον τοποτηρητή.
To επίμαχο PDF, μία πρωτοβουλία του γερμανικού υπουργείου Υγείας και του Εθνο-ιατρικού Κέντρου, παρέχει ενημέρωση στους πολίτες στα αραβικά, τα βοσνιακά-κροατικά-σέρβικα, τα κινεζικά, τα αγγλικά, τα γαλλικά, τα γερμανικά, τα ελληνικά, τα ιταλικά, τα κουρδικά, τα παστούν, τα περσικά, πολωνικά, ρουμανικά, ρώσικα, ισπανικά και τούρκικα.

Σχετικά Άρθρα

Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια στην περιοχή Πισσώνα – Εκκενώσεις οικισμών

otavoice

Πύργος: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Ανάληψη Ηλείας

otavoice

Παρίσι 2024: Ο Στ. Τσιτσιπάς πέρασε στους «8» – Στο δρόμο του Τζόκοβιτς

otavoice

Δίκη Καραϊβάζ: Αθώοι λόγω αμφιβολιών οι δύο κατηγορούμενοι

otavoice

Άνετη πρόκριση στα ημιτελικά των 200μ. ύπτιο, για Σίσκο και Χρήστου

otavoice

3Χ3 τα ελληνικά κουπιά!!! Κοντού και Φίτσιου στον τελικό σκιφ ελαφρών βαρών

otavoice