OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων: Παραλαβή 60 νέων μπλε κάδων, οι οποίοι προορίζονται για την αντικατάσταση παλαιότερων κατεστραμμένων

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειάς του για επανεκκίνηση της Ανακύκλωσης στο Δήμο και μετά από συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Ανάπτυξης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), παρέλαβε δωρεάν 60 νέους μπλε κάδους, οι οποίοι προορίζονται για την αντικατάσταση παλαιότερων κατεστραμμένων.

Η ανακύκλωση των απορριμμάτων αποτελεί έναν από τους βασικότερους άξονες μέριμνας της Δημοτικής αρχής. Τα οφέλη από την Ανακύκλωση είναι πολλαπλά! Συμβάλλουμε αποτελεσματικότερα στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος και πετυχαίνουμε μείωση του κόστους διαχείρισης των απορριμμάτων.

Η Δημοτική Αρχή μεριμνά ώστε να διασφαλιστεί κατά το δυνατόν η καθαριότητα με σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης των απορριμμάτων και αξιόπιστες υποδομές σε εξοπλισμό.

Η καθαριότητα του Δήμου μας όμως είναι υπόθεση που αφορά το σύνολο των πολιτών.

Απαιτεί ευαισθητοποίηση ΟΛΩΝ στα θέματα της ανακύκλωσης και συνεργασία των πολιτών με την υπηρεσία καθαριότητας στα θέματα της αποκομιδής του συνόλου των απορριμμάτων και ιδιαίτερα στα κλαδιά και τα ογκώδη αντικείμενα.

Σχετικά Άρθρα

Επανέναρξη της υπογειοποίησης του ηλεκτρικού δικτύου στο εμπορικό κέντρο της Κάτω Αχαΐας

otavoice

Δ. Κατερίνης-Κοινωνικό Ιατρείο: Συνάντηση εργασίας Δημάρχου με το προσωπικό της δομής

otavoice

Δήμος Παιανίας: Παραδόθηκε το συγκρότημα Γυμνασίων Παιανίας, για τη νέα σχολική χρονιά

otavoice

ΠΝΑ – Χ. Γιασιράνη: «Ισχύουν για όλες και όλους μας οι ίδιοι κανόνες»

otavoice

Δήμος Χαλκηδόνος: Δικαίωση η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την αποκομιδή απορριμμάτων

otavoice

Νικολάκου: «Η αλήθεια για την μονάδα αφαλάτωσης στο Δήμο Δυτικής Μάνης»

otavoice