OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Αθηναίων: Παίρνει το χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νάσος Ηλιόπουλος

Οι ανακοινώσεις απομένουν για να οριστικοποιηθεί η υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου στον Δήμο Αθηναίων – Από τις 29 Νοεμβρίου το OTAVOICE σας είχε ενημερώσει για την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα-ένα, έστω και δύσκολα, τα μέτωπα κλείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Μετά και την επισημοποίηση της υποψηφιότητας της Κατερίνας Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη έρχεται και αυτή του Νάσου Ηλιόπουλου στην Αθήνα.

Το OTAVOICE, από τις 29 Νοεμβρίου σας είχε αναφέρει ότι το πρόσωπο το οποίο συγκέντρωνε τις περισσότερες θετικές εισηγήσεις για τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας ήταν αυτό του υφυπουργού Εργασίας Νάσου Ηλιόπουλου, μιας και θεωρούν ότι διαθέτει τα ποιοτικά στοιχεία για να κάνουν ένα άνοιγμα στην κοινωνία και να εκφράσουν μια πειστική αυτοδιοικητική πρόταση. Θυμηθείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Ο νυν υφυπουργός Εργασίας είναι εξαιρετικά δημοφιλής στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και ανήκει στον κύκλο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τους οποίους ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να προωθήσει σε ηγετικές θέσεις. Την Παρασκευή αναμένεται να πάρει και επίσημα το χρίσμα προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος έγινε μέλος της Νεολαίας Συνασπισμού το 2002. Από το 2010 ως το 2013 διετέλεσε γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού.

Το 2014 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου, ενώ στις εκλογές του 2015 ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 11 Νοεμβρίου 2016 ανέλαβε ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας ενώ από τις 28 Φεβρουαρίου 2018 είναι υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

 

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice