OTA VOICE
Ντουντούκα

Το αυτοδιοικητικό ντέρμπι στο Πεντελικό

Σχολιάζει ο Θανάσης Μπέλτσος

Ποιο ξεκάθαρα στον αριθμό των διεκδικητών δείχνουν τα πράγματα στο Δήμο Πεντέλης όπου ο επί σειρά ετών κοινοτάρχης και δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου δηλώνει ότι θα συνεχίσει για μια ακόμη φορά να διεκδικήσει την δημαρχία.

Σίγουρα ο απόστρατος ξέρει να κάνει εκλογές και παραμένει πάντα υπολογίσιμος. Βέβαια αυτή την φορά τα δεδομένα είναι διαφορετικά μιας και απέναντι του θα έχει δυο δυνατές υποψηφιότητες με επικεφαλής δυο έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη. Πρόκειται για τον παραιτηθέντα από το συνδυασμό Στεργίου και πρώτο σε ψήφους τ. Αντιδήμαρχο Λευτέρη Κοντουλάκο με μακρά θητεία και κοινωνική προσφορά στην Πεντέλη τον οποίο στηρίζουν οι τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας αλλά και σημαντικά κοινοβουλευτικά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επίσης δυναμωμένη φαίνεται αυτή την φορά η υποψηφιότητα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ του Αντώνη Φειδοπιάστη Διευθύνοντα Σύμβουλου στα ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές, ο οποίος ποντάρει στην δύναμη που αντλεί από την κυβερνητική στήριξη.

Αυτό πάντως που έχει σημασία και πρέπει να καταγραφεί είναι ότι και οι τρεις υποψήφιοι προέρχονται από την Πεντέλη ( Νέα και Παλαιά) ενώ ως γνωστό τα Μελίσσια αριθμητικά υπερτερούν και θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Εκεί λοιπόν είναι το μυστικό και όλοι προσπαθούν να ισχυροποιηθούν είτε με μεταγραφές, είτε με κομματικές στηρίξεις, όπως ο Λευτέρης Κοντουλάκος που απέσπασε την στήριξη της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή πάντως η ιδιαιτερότητα μπορεί να φέρει ανατροπές και νέα σχήματα.

Η μάχη αυτή την φορά θα είναι ενδιαφέρουσα και στην πορεία προβλέπονται έντονες ζυμώσεις στο μεταγραφικό πεδίο.

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice