OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Στον «αέρα» η καινοτόμα ηλεκτρονική πλατφόρμα «ΤΗΛΕΔΗΜΟΣ» του Δήμου Ρόδου

Την καινοτόμα ηλεκτρονική πλατφόρμα «ΤΗΛΕΔΗΜΟΣ» με την οποία όλοι οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν ηλεκτρονικά για πιστοποιητικά Δημοτολογίου, Ληξιαρχικών Πράξεων, Βεβαιώσεις Μη Οφειλής, Βεβαιώσεις Μόνιμης Κατοικίας, καθώς και για γενικές αιτήσεις για οποιοδήποτε θέμα, παρουσίασε σήμερα ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Εξυπηρέτησης, ΚΕΠ και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννης Καμπούρης.

Επίσης μέσα από την ίδια εφαρμογή, δίνεται η δυνατότητα να γίνουν ηλεκτρονικές πληρωμές για βεβαιωμένες οφειλές, κλήσεις ΚΟΚ και 0,5%, καθώς και Παρεπιδημούντων, με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Επιπρόσθετα, δίνεται η δυνατότητα στους επιχειρηματίες ή τους ελεύθερους επαγγελματίες μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Ρόδου https://www.rhodes.gr/, να προβούν σε αίτηση απαλλαγής τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, για τις πληγείσες επιχειρήσεις, σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα που έχουν ληφθεί κατά του κορωνοϊού.

Τέλος, άμεσα θα τεθεί σε λειτουργία και η εφαρμογή του Δήμου Ρόδου με την οποία θα μπορεί κάθε γονέας να υποβάλλει ηλεκτρονικά την αίτησή του προκειμένου να φοιτήσει το παιδί του σε κάποιον δημοτικό παιδικό σταθμό της Ρόδου.

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice