OTA VOICE

Κώστας Μαράβας – Δήμαρχος Πύλης

“Αγαπητοί φίλοι,δημιουργοί του νέου δικτυακού τόπου, του νέου site με τίτλο «ΟΤΑ VOICE» εύχομαι από καρδιάς «καλό δρόμο».

Είναι αλήθεια, ότι ζούμε στην εποχή της τεχνολογικής επανάστασης. Κάθε μας δράση συνδέεται με τις νέες τεχνολογίες οι οποίες έχουν εισβάλλει δυναμικά σε όλους τους τομείς της καθημερινής μας ζωής. Το internet, η χρήση του και η πρόσβαση σε αυτό είναι πλέον διαδεδομένη κι εύκολη σε κάθε σπίτι, σε κάθε εργασιακό χώρο, σε κάθε φιλική συντροφιά, στις βιβλιοθήκες, στα σχολεία σε καφετέριες, σε κινητά τηλέφωνα, παντού.

Λόγω της φύσης του το Διαδίκτυο είναι ελκυστικό κατά κύριο λόγο στους νέους, δεν αφήνει όμως ασυγκίνητους και τους μεγαλύτερους. Σαν Δήμαρχος Πύλης, σαν Δημοτική Αρχή ανήκουμε σε εκείνους που πιστεύουν ότι οι δήμοι πρέπει να λογοδοτούν στους δημότες και μόνον.

Πιστεύουμε ότι η πλήρης και ανεμπόδιστη πρόσβαση στα καίρια στοιχεία του δήμου από τον κάθε δημότη ισοδυναμεί με 100 ελεγκτικούς μηχανισμούς και άλλους τόσους ελεγκτές.

Πιστεύουμε ότι η διάχυση της πληροφορίας και ο ενημερωμένος πολίτης αποτελούν το υγιές κύτταρο της Δημοκρατίας.

Είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσετε το έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, στην νέα εποχή του «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ».

Για μία ακόμα φορά εύχομαι «Καλό δρόμο»”.

Σχετικά Άρθρα

Θόδωρος Γαλιατσάτος – Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

otavoice

Χρήστος Σπίρτζης – Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών

otavoice

Κώστας Πουλάκης – Γ.Γ. Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης

otavoice

Θεόδωρος Καρυπίδης – Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Xαράλαμπος Κόκκινος – Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

otavoice

Παναγιώτης Χατζηπέρος – Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής

otavoice