OTA VOICE
Video Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Eπιστροφή στην κανονικότητα στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ και δωρεά από την “ΔΡΟΜΕΑΣ”

Σημαντικότατη η δωρεά του “ΔΡΟΜΕΑ” στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών με καινούργια γραφεία, ερμάρια και βιβλιοθήκες για την αίθουσα της ΙNTESO όπου γίνεται μια σπουδαία δουλειά από τον κ. Τσελέπη και ήδη έχει φέρει στην πόλη μια τρίτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ρομποτικής στην Κορέα και μία πρωτιά στην Ευρώπη.
Η παραχώρηση πραγματοποιήθηκε χάρη στην παρέμβαση του μέλους του Επιμελητηρίου κ.Κώστα Παπαπαναγιώτου προς την διοίκηση του “ΔΡΟΜΕΑ”.
Σε αγωνιστικό επίπεδο άρχισε να επιστρέφει η κανονικότητα με αρκετές παρεμβάσεις στα θέματα υγιεινής και της ασφάλειας των χρηστών του Αυτοκινητοδρομίου για την είσοδο στο οποίο χρειάζεται πλέον ιατρική βεβαίωση.
Είχαμε πολλές ακυρώσεις μας τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος κ. Μήχος λόγω του covid 19 οι περισσότερες και σημαντικότερες αναβλήθηκαν για Σεπτέμβριο και Οκτώβριο όταν θα παρακολουθούμε διπλούς αγώνες για να καλυφθεί και το πρόγραμμα.
Το επόμενο Δ.Σ θα γίνει όταν μας επιτρέψει ο νόμος γιατί τα μέτρα άρχισαν να χαλαρώνουν αλλά εμείς δεν σταματήσαμε να δουλεύουμε στο Αυτοκινητοδρόμιο. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να δούμε τα μελη του Δ.Σ Μηχο και Παπαδημητρίου να βάφουν τα 6χιλιόμετρα τείχους στο Αυτοκινητοδρόμιο.
Για την επίσκεψη του κ.Καραμανλή στο Αυτοκινητοδρόμιο ο κ.Μηχος μας ενημέρωσε ότι του ζητήθηκε μια τροπολογία ώστε η Δήμοι να χρηματοδοτούν τους ΟΤΑ.
Φυσικά περιμέναμε περισσότερα από μια απλή ενημέρωση σε ένα υπουργό που αναγνωρισμένα μοιράζει ” λύσεις ”  στα προβλήματα του νομού   και ο πρόεδρος  πρέπει στην επόμενη επίσκεψη να έχει έτοιμες να παραδώσει ολοκληρωμένες προτάσεις και μελέτες για την  βελτίωση τη; πίστας και την  αναβάθμιση του χώρου γενικότερα.
ΟΨΌΜΕΘΑ

Περδικίδης Βασίλειος

Σχετικά Άρθρα

Η Κάμαλα Χάρις, η προεκλογική της γραμμή: Η εισαγγελέας εναντίον «αρπακτικών κάθε είδους»

otavoice

Προκλητικός ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ: Ο Μαχμούντ Αμπάς θα παρακολουθεί τη Γάζα από μακριά

otavoice

Στα «δίχτυα» της ΑΑΔΕ 27 επιχειρήσεις με εικονικά τιμολόγια αξίας άνω των 218 εκατ. ευρώ

otavoice

Νεπάλ: 18 νεκροί από τη συντριβή αεροπλάνου κατά την απογείωσή του

otavoice

Ο Μπάιντεν θα μιλήσει για τους λόγους που τον ώθησαν να αποσυρθεί

otavoice

Μπαχ: «Έφτασε η στιγμή της αλήθειας, θα ζήσουμε αξέχαστες Ολυμπιακές στιγμές»

otavoice