OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Δέλτα: Οι οδηγίες για την ασφαλή άσκηση σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους

Τα γυμναστήρια του Δήμου Δέλτα είναι έτοιμα να υποδεχτούν μεμονωμένους αθλητές και συλλόγους καθώς σε όλους τους χώρους έχει γίνει απολύμανση και οι εγκαταστάσεις είναι απόλυτα ασφαλείς για χρήση. Είναι σημαντικό ωστόσο να ακολουθούνται απαρέγκλιτα οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ.

Η Γ’ φάση άρσης των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα ξεκινάει τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020. Σε αυτή τη φάση θα επιτραπεί η προσέλευση στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις αθλητών και αθλουμένων όλων των ηλικιών.

Οι σχετικές οδηγίες ασφαλούς άσκησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν αναρτηθεί στο ειδικό πεδίο ενημέρωσης, με τίτλο: «Αθλητισμός & COVID19», στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://gga.gov.gr/images/odigies_asfalous_askisis.pdf

Κάποια σημεία των ως άνω οδηγιών επικαιροποιούνται με τις παρούσες οδηγίες (όπως π.χ. η χρήση αποδυτηρίων, οι ομαδικές προπονήσεις, η χωρητικότητα των εγκαταστάσεων κ.ά.), με βάση και τη συνολικότερη πορεία της επιδημίας στη χώρα.

Δείτε ΕΔΩ την εγκύκλιο της Γ.Γ.Α. με τις πρακτικές οδηγίες Γ’ φάσης για την ασφαλή άσκηση σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους

Σχετικά Άρθρα

Δ. Πατρέων: Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία – Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

otavoice

Ιγν. Καϊτεζίδης: «Χρέος μας είναι να κρατούμε την ιστορική Μνήμη ζωντανή…»

otavoice

Πανώλη στα αιγοπρόβατα: Σε «Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης» η Θεσσαλία

otavoice

Άμεση η επέμβαση των εθελοντών της ΕΣΔΩ σε πυρκαγιά στην Σκάλα Ωρωπού

otavoice

Δ. Γορτυνίας: Η νέα ειδικότητα στη Δημόσια Σ.Α.Ε.Κ. Στεμνίτσας

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Η αλήθεια για τον καθαρισμό των σχολείων

otavoice