OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Καλλωπισμός του Καταραχίου από τον Σύλλογο Νέων σε συνεργασία με τον Δήμο Πύργου

Την περασμένη Παρασκευή (5/6) ο Σύλλογος Νέων Καταραχίου σε συνεργασία με το Εθελοντικό Γραφείο Πύργου και την αρωγή του Δήμου Πύργου πραγματοποίησε δράση με θέμα τον καθαρισμό και καλλωπισμό της περιοχής του Καταραχίου.

Οι νέοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν με σκοπό να οριοθετήσουν και να ομορφύνουν το χώρο εναπόθεσης σκουπιδιών, φύτεψαν λουλούδια και έβαλαν λίγο χρώμα στην γκρίζα εικόνα της περιοχής.

Ο Σύλλογος Νέων Νέων Καταραχίου ευχαρίστησε δημόσια τον Δήμαρχο Τάκη Αντωνακόπουλο, τον Γιάννη Πλεμμένο από το Εθελοντικό Γραφείο Πύργου, τις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου, τον Λάμπη Αριστειδόπουλο καθώς και τον Γιάννη Αργυρόπουλο από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου που συνέβαλλαν καθοριστικά στην δράση η οποία έγινε και με τη στήριξη των επιχειρηματιών της περιοχής.

“Είναι πλέον η στιγμή να σταματήσουμε να παραπονιόμαστε για όσα συμβαίνουν γύρω μας και να αρχίσουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι να ευαισθητοποιούμαστε και να αναλαμβάνουμε δράση ως ενεργοί πολίτες του τόπου μας. Θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις από την ομάδα μας γι’αυτό και περιμένουμε την ενεργή συμμετοχή ακόμη περισσότερων νέων.

Ετοιμαζόμαστε σε συνεργασία με το γραφείο εθελοντισμού να γίνεται εβδομαδιαίως και μια δράση καθαρισμού και καλλωπισμού σε περιοχές του δήμου μας! Καλούμε όλους τους ενεργούς συλλόγους να συμμετέχουν σε αυτές!” τόνισαν σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι νέοι.
 

Σχετικά Άρθρα

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θεσ/νίκης: Συνεργασία των πολιτών να εντοπιστούν οι ασυνείδητοι

otavoice

O Δήμος Καλαμαριάς στο πλευρό του Δήμου Θέρμης, για την πυρκαγιά

otavoice

Ο δήμαρχος Καβάλας παρουσίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού “ΦΙΛΙΠΠΟΙ”

otavoice

ΠΔΕ: Προσπάθειες εξαπάτησης συναλλασσομένων με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης

otavoice

Δήμαρχος Νάξου: «Η βία και οι απειλές στο ΔΣ δεν θα γίνονται πλέον ανεκτές»

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνάντηση Θ.Βασιλόπουλου και Δ/ντριας Β΄θμιας εκπαίδευσης

otavoice