OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Συνεχίζει να εξοπλίζει ο Πούτιν, τον παρανοϊκό Ερντογάν- Δεύτερη παρτίδα S-400

Συνεχίζεται απρόσκοπτα και παρά τις προειδοποιήσεις των Αμερικανών και της διεθνούς κοινότητας, ο εξοπλισμός  της Τουρκίας από την Ρωσία. Όπως ανέφερε Τούρκος αξιωματούχος, Μόσχα και Άγκυρα κατέληξαν σε νέα συμφωνία για την παράδοση και  δεύτερης συστοιχίας των S-400.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αμυντικής Βιομηχανίας της χώρας Ισμαήλ Ντεμίρ ανακοίνωσε ότι Τουρκία και Ρωσία κατέληξαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την παράδοση δεύτερης παρτίδας των ρωσικών συστημάτων αεράμυνας S-400.

Η νέα εξέλιξη δείχνει ότι ο Ερντογάν βρίσκεται σε κοινή γραμμή με τον Πούτιν ο οποίος για την συμμαχία τους , “άδειασε” τον στρατάρχη Χάφταρ στην Λιβύη, αποσύρροντας τις ρωσικές δυνάμεις από το πλευρό του.

Ο “Ορθόδοξος” Πούτιν δεν διστάζει για τα αρρωστημένα γεωπολτικά παιχνίδια του να στηρίζει ένα καθεστώς τοομοκράτη και να συμπορεύεται με ακραίους ισλαμιστές που ευθύνονται για σφαγές χριστοανών στη Μέση Ανατολή..

Σημειώνεται ότι η ανάπτυξη της πρώτης παρτίδας των αμυντικών συστημάτων S-400 καθυστέρησε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και δεν ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2020, όπως ήταν το αρχικό σχέδιο.

Σχετικά Άρθρα

Τουρκικές απειλές για Κύπρο: «Μην με καλείς τόσο από καρδίας, μπορεί να έρθω ξαφνικά ένα βράδυ…»

otavoice

Βόρεια Κορέα – Ρωσία: Ενισχύονται οι διμερείς στρατιωτικές συμφωνίες

otavoice

Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στο νότιο τμήμα του Περού – Aισθητός σε Χιλή και Αργεντινή

otavoice

Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» από μαζική κατάρρευση πληροφοριακών συστημάτων

otavoice

Με απόφαση της ισραηλινής Κνεσέτ, «απαγορεύεται» η ίδρυση παλαιστινιακού κράτους

otavoice

Έξι νεκροί στο νότιο Λίβανο από Ισραηλινή επιδρομή

otavoice