OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ο Δήμος Μπουλούκος στου Ζωγράφου

Το νευραλγικό πόστο της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας αναλαμβάνει από σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος Ζωγράφου, Δήμος Μπουλούκος. Με απόφαση του ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες σε ένα τομέα που αποτελεί από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων προσωπικό στοίχημα, μιας και έχει θέσει τον πήχη ψηλά.

Από την πλευρά του ο Δήμος Μπουλούκος που μέχρι σήμερα ήταν επικεφαλής στον τομέα Πολιτισμός-Αθλητισμός με ιδιαίτερο θετικό έργο, ευχαρίστησε δημόσια τον δήμαρχο Ζωγράφου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και δεσμεύτηκε να δώσει όλες τις δυνάμεις του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Η απόφαση του Δημάρχου Ζωγράφου να μου αναθέσει την Αντιδημαρχία Καθαριότητας με τιμά αλλά παράλληλα με γεμίζει με πολλές ευθύνες. Αντιλαμβάνομαι πλήρως τη δυσκολία της αποστολής που μου ανέθεσε και τη βαρύτητα που έχει ο συγκεκριμένος τομέας στη ζωή μιας πόλης. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, ξέρω ότι θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οπως άλλωστε έκανα και στο Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού, όπου χάρη στην άψογη συνεργασία που είχα με τον Πρόεδρο Γιώργο Γιαννακόπουλο, σε σύντομο χρονικό διάστημα κάναμε πολλά και βάλαμε τις βάσεις για να γίνουν ακόμα περισσότερα. Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Βασίλη Θώδα για την εμπιστοσύνη, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού και τους εργαζόμενους για την άψογη συνεργασία. Τέλος να πω μεγάλο ευχαριστώ στα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας. Ήμουν δίπλα τους και θα συνεχίσω να είμαι με κάθε τρόπο και μέσο…”

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice