OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Κοντουλάκος: “Δεν προκαλούν έκπληξη οι τακτικές της συνδιοίκησης Κεχαγιά – Παλαιοδήμου για το ξεπούλημα των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Πεντέλης”

O επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Μπροστά Μαζί” Λευτέρης Κοντουλάκος αναφέρθηκε στα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης (10/6) στο δημαρχείο Πεντέλης μετά την απόπειρα της Δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά να περάσει από την Οικονομική Επιτροπή την κατακύρωση του διαγωνισμού για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας για 3 χρόνια ενάντια στην απόφαση του Δημοτικού  Συμβουλίου.

Αναλυτικά ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Κοντουλάκος αναφέρει:

“Δεν μας προκαλούν καμία έκπληξη οι τακτικές της συνδιοίκησης Κεχαγιά – Παλαιοδήμου για το ξεπούλημα των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Πεντέλης, άλλωστε με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις.

Και η κυρία Κεχαγιά έχει για δάσκαλό της, τον πρώην Δήμαρχο Μελισσίων  κο.  Γραφάκο, που είναι γνωστές οι απόψεις του για τον δημόσιο τομέα, βέβαια μας γεννούν  την απορία γιατί θέλει να πληρώνεται και ο ίδιος από αυτόν και δεν ιδιωτεύει.

Ήταν ξεκάθαρο, όταν οι συμπολίτες μας ψήφιζαν στις δημοτικές εκλογές τον συνδυασμό της Συμπολιτείας, πως δεν θα έμενε τίποτα όρθιο στο δήμο και  όλα θα πέρναγαν στα χέρια των ιδιωτών.

Σήμερα ήταν η δεύτερη φορά που η ντεκόρ Δήμαρχος προσπάθησε να περάσει  την ιδιωτικοποίηση του τομέα της καθαριότητας από την Οικονομική Επιτροπή, αγνοώντας βέβαια το ψήφισμα της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου, πως δεν θα εφαρμοστεί το Άρθρο 178 του νόμου «Επενδύω στην Ελλάδα», στο Δήμο Πεντέλης.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, σήμερα επειδή για δεύτερη φορά αντιστάθηκαν οι εργαζόμενοι του δήμου και το σωματείο, θεώρησε πως έπρεπε να καλέσει την αστυνομία για να τους βάλει σε τάξη.

Τέτοιες τακτικές είναι κατακριτέες και αποδεικνύουν την απειρία της στην διοίκηση.

Τώρα για τον έτερο συνδιοικητή, τον ακομμάτιστο δημόσιο υπάλληλο, κο.Παλαιοδήμο, που κορόιδευε τους εργαζόμενους προεκλογικά, πως είναι ένας από αυτούς, έπραξε άψογα το μάθημά του, ως καλός  και υπάκουος μαθητής , μπας και καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κυρίου Γραφάκου και τον αφήσει να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη.

Δεν αξίζει στην πόλη μας να την διοικούν τέτοιοι άνθρωποι, δεν αξίζει στους εργαζόμενους, που καθημερινά παλεύουν για να κρατήσουν την πόλη καθαρή, να αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες, καλώντας την αστυνομία να τους συνετίσει.

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την άποψή μας , πως ο Δήμος Πεντέλης δεν χρειάζεται ιδιώτες στην καθαριότητα, αλλά χρειάζεται άλλους ανθρώπους να τον διοικούν και όπως λέει και ένας Γάλλος συγγραφέας, ο Robert Sabatier: Υπάρχουν κάποιοι χειρότεροι από τους ανίκανους, είναι αυτοί που είναι ικανοί για όλα”.

 

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice