OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Το ευχαριστώ του OTAVOICE στο προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών μετά την περιπέτεια υγείας συνεργάτη μας

Μια περιπέτεια με την υγεία του με αίσιο τέλος,είχε ο συνεργάτης του ΟTAVOICE.GR στη Βόρεια Ελλάδα Βασίλης Περδικίδης.  Ο δημοσιογράφος νοσηλεύτηκε επί μια εβδομάδα στο Νοσοκομείο Σερρών λόγω σοβαρού προβλήματος που αντιμετώπισε και σήμερα εξήλθε έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο. Από αύριο επιστρέφει στην κανονικότητα.

Όπως ανέφερε η αντιμετώπιση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ήταν άψογη και ένιωσε την αμέριστη στήριξη σε μια δύσκολη στιγμή που βίωσε σε μια ιδιαίτερη για αυτόν συγκυρία.

Ο Βασίλης Περδικίδης αλλά και η διεύθυνση της ιστοσελίδας ευχαριστεί τον πρόεδρο του Νοσοκομείου Σερρών Ν.Φαρμάκη για την άριστη κατάσταση του νοσοκομείου Σερρών, τον διευθυντή της Α΄Παθολογικής ιατρό κ. Καρακόλιο Α, τους ιατρούς προισταμένους κ., Καλλινικίδη και κ. Ρωμανίδου, τον ιατρό Κωσταντινίδη και όλο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό. Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την υποδειγματική ιατρική φροντίδα τους ιατρούς υπεύθυνους της Μονάδας τεχνητού νεφρού:Λαζαρίδη Κυπαρίσση Λεονταρίδου Πολύζου και στο νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και  το Τμήμα επειγόντων περιστατικών τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που ενήργησαν άμεσα.

Οφείλουμε να δείχνουμε σε κάθε ευκαιρία τους καθημερινούς ήρωες του συστήματος υγείας, που κάτω από δύσκολες συνθήκες δίνουν την δική τους μάχη για την δική μας ζωή.

Στην επάνω φωτογραφία οι ιατροί κ.κ. Καλλινικίδης και Κωνσταντινίδης του Νοσοκομείου Σερρών.

Κάτω ο Βασίλης Περδικίδης επί το έργο, με το δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη και τον αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης Χάρη Αηδονόπουλο.

Σχετικά Άρθρα

Πώς η ΑΑΔΕ εξάρθρωσε διεθνές κύκλωμα φοροδιαφυγής από 287 κινέζικες επιχειρήσεις

otavoice

Η Ελλάδα ακριβότερη χώρα στην ευρωζώνη – Μόλις 40 στους100 έλληνες θα πάνε διακοπές

otavoice

Νέα πυρκαγιά στην Τζιά – Εκκένωση περιοχών Καστελάκια – Κούνδουρος

otavoice

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Στο «τιμόνι» της Κομισιόν μια ακόμη πενταετία με 401 ψήφους

otavoice

Σε ύφεση η πυρκαγιά στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης – Ζημιές σε σπίτια

otavoice

Live από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η εκλογή Πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

otavoice