OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Ολοκλήρωση εργασιών από το Υδρογραφικό (Υ/Γ) ΣΤΡΑΒΩΝ στο Λιμάνι της Κυλλήνης

Σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου, με την ολοκλήρωση των υδρογραφικών εργασιών, στο Λιμάνι της Κυλλήνης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κεκάτος Δ. πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού Υ/Γ ΣΤΡΑΒΩΝ στο λιμάνι της Κυλλήνης.

Οι υδρογραφικές εργασίες είχαν ξεκινήσει το 2018, και με την ολοκλήρωση τους θα εκδοθούν οι νέοι χάρτες που θα αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα του βυθού.

Ο Κυβερνήτης του Υ/Γ ΣΤΡΑΒΩΝ Πλωτάρχης Καρνέσης Δ. ευχαρίστησε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης για τη φιλοξενία και απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζα Γ., τον οποίο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Κεκάτος Δ. 

Από τη πλευρά του ο κ. Κεκάτος ευχαρίστησε την υδρογραφική υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού για τις Υδρογραφικές Εργασίες στην περιοχή μας, που αποσκοπούν στην   ασφαλέστερη ναυσιπλοΐα.

Παρών στη συζήτηση ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού κ. Υφαντής Ζ., ο Αντιπρόεδρος Ε.Α.Α.Ν. κ. Αράπογλου Τ., και ο Προϊστάμενος Υδρογραφικής Υπηρεσίας κ. Πασιπουλαρίδης Κ.

Σχετικά Άρθρα

Ηχηρό «όχι» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Αρετσού

otavoice

Δ. Ρόδου: Ο Αν. Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

otavoice

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice

Στη μάχη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό, οι δυνάμεις του δήμου Κορινθίων

otavoice

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice