OTA VOICE

Παναγιώτης Χατζηπέρος – Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής

“Συγχαρητήρια για το καινούριο σας εγχείρημα και ΚΑΛΗ επιτυχία! Σας εύχομαι δύναμη, αντικειμενικότητα και αμεροληψία ώστε να επιτελέσετε το έργο σας απρόσκοπτα στο πλαίσιο της δημόσιας δεοντολογίας.

Δυστυχώς, η Τοπική Αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, τα οποία δεν φαίνεται να βελτιώνονται με την ψήφιση του «Κλεισθένη Ι». Με την διατήρηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και της μεταφοράς αρμοδιοτήτων στους ΟΤΑ χωρίς την παράλληλη μεταφορά πόρων –ανθρώπινων και οικονομικών, η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να σταθεί ενεργά δίπλα στον πολίτη και στις ανάγκες του, όπως άλλωστε αρμόζει στον ρόλο της.

Συγκεκριμένα δε η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων με το εκτεταμένο ανάγλυφο, προβληματικό οδικό δίκτυο και μεγάλο θαλάσσιο μέτωπο παρουσιάζει εξαιρετικές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Γι’ αυτό το λόγο, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βρεθούν τα νησιά μας υπό την «ομπρέλα» του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με γνώμονα το όφελος τους, σύμφωνα με την Συνταγματική επιταγή”.

Σχετικά Άρθρα

Θόδωρος Γαλιατσάτος – Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

otavoice

Χρήστος Σπίρτζης – Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών

otavoice

Κώστας Πουλάκης – Γ.Γ. Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης

otavoice

Θεόδωρος Καρυπίδης – Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Xαράλαμπος Κόκκινος – Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

otavoice

Θεόδωρος Μαρκόπουλος – Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας

otavoice