OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Δύσκολες στιγμές στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας από τον χιονιά-Μπακογιάννης: «Να είμαστε όλοι προσεκτικοί»

Νέo σφροδρό κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη χώρα από την Πέμπτη με κύρια χαρακτηριστικά τις πυκνές χιονοπτώσεις, τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, τις καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και τους θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη.

Η Στερεά Ελλάδα είναι μια από τις περιοχές που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία και η Περιφέρεια βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Όλες οι δυνάμεις της και τα κλιμάκια βρίσκονται σε επιφυλακή και παρακολουθούν κατά λεπτό την επιδείνωση του καιρού, επεμβαίνοντας άμεσα ώστε να μην κλείσει κανένας δρόμος, καθώς τότε μεγεθύνεται κατά πολύ ο βαθμός δυσκολίας για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης με μήνυμα του συνέστησε απόλυτη προσοχή σε όσους θα βρίσκονται έξω ενώ συμβούλευσε να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις.

Συγκεκριμένα έγραφε: «Ολόκληρος ο μηχανισμός της Περιφέρειας επιχειρεί. Αυτή την ώρα έχουμε μία μικρή ύφεση των φαινομένων, αλλά όλα δείχνουν ότι τα επόμενα 24ωρα τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Συνεχίζουμε να δίνουμε μάχη και σας παρακαλώ να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί και να μη μετακινούμαστε χωρίς λόγο».

Σχετικά Άρθρα

Πανώλη στα αιγοπρόβατα: Σε «Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης» η Θεσσαλία

otavoice

Άμεση η επέμβαση των εθελοντών της ΕΣΔΩ σε πυρκαγιά στην Σκάλα Ωρωπού

otavoice

Δ. Γορτυνίας: Η νέα ειδικότητα στη Δημόσια Σ.Α.Ε.Κ. Στεμνίτσας

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Η αλήθεια για τον καθαρισμό των σχολείων

otavoice

Μεν. Μποκέας: Να αποδοθεί στο Δήμο Μαλεβιζίου αυτό που του αναλογεί

otavoice

Η απάντηση του δημάρχου Αγίας Βαρβάρας στην Λαϊκή Συσπείρωση

otavoice