OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Σύσκεψη του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης με τις προϊσταμένες των παιδικών σταθμών για τον τρόπο λειτουργίας

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος με τις προϊσταμένες των παιδικών σταθμών παρουσία και του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Μινόπουλου.

Συζητήθηκε ο τρόπος λειτουργίας και εφαρμογής των μέτρων κατά του κορωνοϊού ενώ αποφασίστηκε ότι όλο το προσωπικό των παιδικών σταθμών, πριν την έναρξη λειτουργίας (7 Σεπτεμβρίου) να πραγματοποιήσει τεστ για τον COVID-19.

Επίσης παραδόθηκαν στους υπευθύνους των παιδικών σταθμών, αντισηπτικά, μάσκες και ηλεκτρονικά θερμόμετρα, προκειμένου να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και να διασφαλιστούν τόσο οι εργαζόμενοι, όσο και τα παιδιά.

Παράλληλα στους χώρους των παιδικών σταθμών εκτός από την καθημερινή καθαριότητα, σε τακτά χρονικά διαστήματα θα πραγματοποιούνται απολυμάνσεις από ειδικευμένα συνεργεία.

Τέλος, όπως κάθε χρονιά, τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης είναι δωρεάν, ενώ όλα τα παιδιά και το προσωπικό θα έχουν ιδιωτική ασφάλεια υγείας για την διάρκεια παραμονής τους εντός των παιδικών σταθμών.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Πατρέων: Στο Μεξικό η αποστολή των Παιδικών Αγώνων Πόλεων

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Με 8 νέα ηλεκτρικά οχήματα ενισχύεται ο δημοτικός στόλος

otavoice

Δ.Κατερίνης: Με τον 12χρονο συγγραφέα Χ. Τατσιόπουλο, συναντήθηκε ο Γ. Ντούμος

otavoice

Δ.Σικυωνίων: Άνοιξαν οι εγγραφές για τις Κατασκηνώσεις Κλημεντίου

otavoice

Δήμαρχος Τήνου: Ζωτικής σημασίας η δημιουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού

otavoice

Δ.Ηρακλείου Αττικής: Σινεμά στο Κτήμα Φιξ, με δωρεάν είσοδο

otavoice