OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Σε ποιους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής θα μείνουν κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη (10/1)

Αρκετά σχολεία της Αττικής θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου λόγω της κακοκαιρίας. Η λίστα της Περιφέρειας Αττικής επικαιροποιείται συνεχώς ανάλογα με την νεότερη ενημέρωση που θα υπάρχει από τους Δήμους. 

Π.Ε. Ανατολικής Αττικής ισχύουν τα εξής:

1. Δήμος Μαραθώνα – Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Δεν έχουμε ενημέρωση για Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς
2. Δήμο Ωρωπού – α) ΑΥΛΩΝΑΣ: Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Ο Παιδικός Σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά, στις 9.00 π.μ. β) ΑΦΙΔΝΕΣ: Όλα τα σχολεία, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά. Τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Αντωνόπουλου- Εκπαιδευτική Αναγέννηση», μετά από τη βεβαίωση του ιδιοκτήτη που κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του Δήμου, θα λειτουργήσουν κανονικά. γ) ΚΑΛΑΜΟΣ & ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ: Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά.
δ) ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ & ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ: Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά. ε) ΜΑΛΑΚΑΣΑ: Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Ο Παιδικός Σταθμός στο Μήλεσι, θα λειτουργήσει κανονικά, στις 9.00 π.μ. στ) ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Το ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου θα λειτουργήσει κανονικά. ζ) ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ & ΣΚΑΛΑ ΩΡΩΠΟΥ: Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας Ωρωπού & Νέων Παλατίων θα παραμείνει κλειστό, λόγω κτιριακού τεχνικού προβλήματος.

Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών ισχύουν τα εξής:

1. Δήμος Κηφισιάς – Έναρξη λειτουργίας σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Παιδικών Σταθμών στις 10.00 π.μ.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Πεντέλης: Ψηφίστηκε ο νέος αθλητικός κανονισμός

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: “Ανάπλαση πλατείας και πλακόστρωση κοινοτικής οδού” στην Αγ. Σοφία

otavoice

Με κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς αθλητές το Artemis Fight Night στο Μαρούσι

otavoice

Δ.Κατερίνης: Κέφι & χαμόγελα στην αποχαιρετιστήρια γιορτή των ΚΔΑΠ ΜΕΑ

otavoice

Μ. Μποκέας: Το έργο της Ελ. Βενιζέλου ανήκει σε όλο το Μαλεβίζι και κυρίως στις επόμενες γενιές

otavoice

Ε. Βάκα «Όσο είμαι Δήμαρχος, δεν θα επιτρέψω να γίνει ιδιωτική Μ.Ε.Α στην Αυλίδα».

otavoice