OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Κεχαγιάς: «Αποχώρησα από τον Καρυπίδη γιατί δεν είναι πλέον ανεξάρτητος-Διεκδικώ χωρίς χρίσμα την Κοζάνη»

Την πρώτη του συνέντευξη, μετά την ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του για το δήμο Κοζάνης,  στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, παραχώρησε, σήμερα Τρίτη 8/1,στην ΕΡΤ Κοζάνης,  ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας Φ. Κεχαγιάς.

Εξηγώντας τους βασικούς λόγους για τους οποίους δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό «Ανατροπή – Δημιουργία», του Θ. Καρυπίδη, ανέφερε πως έπαψε, πλέον, να είναι ανεξάρτητος συνδυασμός, αλλά και τη στάση του Περιφερειάρχη, με την παρουσία του, στην υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, ωστόσο παραδέχτηκε πως η σημερινή Περιφερειακή Αρχή έκανε σπουδαίο έργο. Παράλληλα ο κ. Κεχαγιάς ανέπτυξε τις πρώτες θέσεις – σκέψεις του για το δήμο Κοζάνης καθώς και το όραμά του σε συγκεκριμένους τομείς. Ανέφερε πως δεν θα επιδιώξει να λάβει χρίσμα, ενώ ερωτηθείς που βρίσκεται η κατάρτιση του ψηφοδελτίου του, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να καταρτίσεις το συνδυασμό, για μένα είναι πάρα πάρα πολύ εύκολο. Αυτή τη στιγμή έχουμε τα 3/4 του συνδυασμού». Μίλησε για την επόμενη μέρα, μετεκλογικά, ότι χρειάζονται όλοι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι ανοιχτός σε συνεργασίες, ενώ αναφέρθηκε και στο πως ο ίδιος οραματίζεται την πεζοδρόμηση της οδό Παύλου Μελά, λέγοντας τα ακόλουθα (ακούστε στο 15:45):

«Το όραμά μου ο δρόμος να γίνει υπόγειος, να γίνει πεζοδρόμηση από πάνω και μάλιστα από τους Αγ. Σαράντα που έχει νερά (πάνω), να γίνουν «συντριβανάκια» στο κέντρο και να περνάει νερό. Να θαυμάζει κάποιος το κέντρο της Κοζάνης. Φανταστείτε, λίγο σαν όνειρο, να πεζοδρομηθεί η Παύλου Μελά, μέχρι κάτω την πλατεία Λασσάνη και να συνδεθούν». Τέλος είπε ότι στις επόμενες 10 – 20 μέρες θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού.

Ακούστε όλη τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ Κοζάνης, που σας τη μεταφέρει διαδικτυακά το kozan.gr.

Σχετικά Άρθρα

ΔΣ ΚΕΔΕ: Τι αποφάσισε για τα οικονομικά των δήμων

otavoice

Δ. Εορδαίας: Συστάσεις σε κτηνοτρόφους για την προφύλαξη από την πανώλη

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Συνεχίζεται εντατικά η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι ο πυρήνας της υγιούς επιχειρηματικότητας»

otavoice

Ψηφιακός Ταχυδρόμος στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

otavoice

Ξεκίνησε το πολιτιστικό καλοκαίρι που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας

otavoice