OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Τρίπολης: Υποψήφιος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη ο Κώστας Κούλης

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τη στελέχωση του συνδυασμού του εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019 ανακοινώνοντας νέους υποψηφίους.

Το πρώτο όνομα για το 2019 είναι αυτό του πρώην αντιδημάρχου και προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαγκαδίων Κώστα Κούλη, με τον Γιάννη Σμυρνιώτη να αναφέρει με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Ο Κώστας Χαρ. Κούλης, με καταγωγή από τα Λαγκάδια, είναι ο πρώτος νέος μας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος που ανακοινώνουμε μετά την έλευση του 2019.

Ο Κώστας είναι έγγαμος, πατέρας δυο παιδιών 15 και 12 ετών, ζει και εργάζεται για πολλά χρόνια στην Τρίπολη αρχικά στη Δ.Ε.Η. και σήμερα, μετά την απόσχιση του Κλάδου Διανομής, στον Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε.)

Η μακρόχρονη εμπειρία του στην Αυτοδιοίκηση αφού διετέλεσε επί τρεις τετραετίες Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαγκαδίων αλλά και η γνώση κάθε γωνίας του Δήμου μας τον καθιστούν πολύτιμο συνεργάτη στον αγώνα για να μπει ο Δήμος Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Κώστα, καλή επιτυχία».

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice