OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Μαύρες Σελίδες: Στην Αθήνα ο πρόεδρος του ψευδοκράτους των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ

Μνήμες εθνικής ταπείνωσης και απεμπόλησης της Ιστορίας ξυπνούν με τον ερχομό του καπηλευτή της Μακεδονίας. Στη συνείδηση και στην καρδιά των Ελλήνων δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτό το έγκλημα, αυτών που σχεδίασαν, επικύρωσαν και σήμερα ανέχονται.Οι μάσκες του πολιτικού συστήματος έπεσαν και χωρίς να είναι ηθικός αυτουργός η επιδημιολογική κρίση.

Στην Ελλάδα θα βρεθεί ο σκοπιανός πρωθυπουργός  Ζόραν Ζάεφ στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου,για να συμμετάσχει σε συνέδριο που διοργανώνει ο «Economist». Κατά την παρουσία του θα έχει συναντήσεις στην Αθήνα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της κυβέρνησης των Σκοπίων,  ο Ζόραν Ζάεφ, στην επίσκεψή του αυτή στην Αθήνα, θα συνοδεύεται από αντιπροσωπεία της κυβέρνησης την οποία απαρτίζουν ο εκ των αντιπροέδρων της κυβέρνησης, αρμόδιος για οικονομικά θέματα, Φάτμιρ Μπιτίτσι, ο εκ των αντιπροέδρων της κυβέρνησης, αρμόδιος για ευρωπαϊκά θέματα, Νίκολα Ντιμιτρόφ, και ο υπουργός Εξωτερικών, Μπουγιάρ Οσμάνι. Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης εργασίας στην Ελλάδα θα λάβει μέρος στην “24η στρογγυλή τράπεζα με την ελληνική κυβέρνηση” που διοργανώνει το περιοδικό «Economist».

 

Σχετικά Άρθρα

Εξελίξεις στο Κυπριακό «βλέπει» ο Ν. Χριστοδουλίδης

otavoice

«Ψηφιακό βραχυκύκλωμα»: Προβληματισμός, πότε θα ξεπεραστεί και αν ξανασυμβεί

otavoice

ΥΠΕΝ: Η Ελλάδα μείωσε κατά 70% τα πρόστιμα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για παράνομες χωματερές

otavoice

Microsoft: «Λύθηκε το πρόβλημα» – Συγγνώμη για το χάος ζητάει η Crowdstrike

otavoice

Τουρκικές απειλές για Κύπρο: «Μην με καλείς τόσο από καρδίας, μπορεί να έρθω ξαφνικά ένα βράδυ…»

otavoice

Βόρεια Κορέα – Ρωσία: Ενισχύονται οι διμερείς στρατιωτικές συμφωνίες

otavoice