OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Μεγάλη πυρκαγιά στο ΚΥΤ Σάμου

Το σκηνικό της Μόριας μεταφέρθηκε στη Σάμο. Μεγάλη πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) της Σάμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φωτιά πήρε μεγάλη έκταση πολύ γρήγορα και καίει περιμετρικά του ΚΥΤ ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που δίνουν μάχη για να οριοθετήσουν την πυρκαγιά.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε λόφο κοντά στο ΚΥΤ και καίει πουρνάρια και άλλη χαμηλή βλάστηση. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η φωτιά  παρουσιάζει πολύ καλύτερη εικόνα, καθώς δεν φυσάει στην περιοχή, γεγονός που διευκολύνει το έργο των πυροσβεστών και δεν απειλείται το ΚΥΤ. Στην επιχείρηση  κατάσβεσης της πυρκαγιάς επιχειρούν 40 πυροσβέστες με εννέα οχήματα.

Πηγές από τη Σάμο αναφέρουν ότι οι άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος προχώρησαν σε επτά προσαγωγές μεταναστών που βρέθηκαν κοντά στην πυρκαγιά.

Όλα δείχνουν ότι είμαστε πίσω από ένα  οργανωμένο σχέδιο που η σημερινή σύλληψη των έξι Αφγανών στη Λέσβο για τον εμπρησμό του ΚΥΤ Μόριας δείχνει προς ανατολάς.

Να σημειωθεί πως σήμερα ανακοινώθηκε πως το ΚΥΤ Σάμου τέθηκε σε καραντίνα λόγω εμφάνισης 2 κρουσμάτων κορονοϊού και δεν είναι τυχαία τα αποψινά γεγονότα. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η καταστροφή στη Μόρια, με άρνηση να ελεγχθούν για τον κορονοϊό.

Φωτο samos24.gr

Σχετικά Άρθρα

Η Κάμαλα Χάρις, η προεκλογική της γραμμή: Η εισαγγελέας εναντίον «αρπακτικών κάθε είδους»

otavoice

Προκλητικός ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ: Ο Μαχμούντ Αμπάς θα παρακολουθεί τη Γάζα από μακριά

otavoice

Στα «δίχτυα» της ΑΑΔΕ 27 επιχειρήσεις με εικονικά τιμολόγια αξίας άνω των 218 εκατ. ευρώ

otavoice

Νεπάλ: 18 νεκροί από τη συντριβή αεροπλάνου κατά την απογείωσή του

otavoice

Ο Μπάιντεν θα μιλήσει για τους λόγους που τον ώθησαν να αποσυρθεί

otavoice

Μπαχ: «Έφτασε η στιγμή της αλήθειας, θα ζήσουμε αξέχαστες Ολυμπιακές στιγμές»

otavoice