OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Κορονοϊός: Στους 321 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε 65χρονος στο «Σωτηρία»

Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των θυμάτων από τον κορονοϊό

Στους 321 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρας καθώς, όπως έγινε γνωστό, τις τελευταίες ώρες κατέληξε ένας 65χρονος άνδρας στο νοσοκομείο Σωτηρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου.

Από εκεί και πέρα, υψηλό αριθμό νέων κρουσμάτων συνεχίζει να καταγράφει η Ελλάδα, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει το απόγευμα της Τετάρτης 312 νέες μολύνσεις που αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό ημερήσιας καταγραφής.

Σημειώνεται ότι η Αττική παρέμεινε στο «κόκκινο» την Τετάρτη καθώς για ακόμη μια μέρα είναι στην κορυφή των κρουσμάτων του κορονοϊόυ στη χώρα.

Από τα 284 εγχώρια κρούσματα, τα 27 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 18 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας.

Από το σύνολο των 14041 κρουσμάτων, 2462 (17.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 5972 (42.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

Σχετικά Άρθρα

Ο Μπάιντεν θα μιλήσει για τους λόγους που τον ώθησαν να αποσυρθεί

otavoice

Μπαχ: «Έφτασε η στιγμή της αλήθειας, θα ζήσουμε αξέχαστες Ολυμπιακές στιγμές»

otavoice

Απόψε η δεξίωση στο Προεδρικό, για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

otavoice

Μελανσόν: Ο Μακρόν αρνείται να δεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών

otavoice

Τοπικές καταιγίδες κυρίως σε Μακεδονία και Θεσσαλία – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

otavoice

Γάζα- Χαν Γιουνίς: Δεκάδες άμαχοι νεκροί – Νέο κύμα προσφύγων

otavoice