OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας: Η προσπάθεια για ασφαλή σχολεία δεν σταματά ποτέ!

O Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ενημερώνει τους πολίτες ότι στα πλαίσια των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού(covid-19), ολοκλήρωθηκε από τον Δήμο η διανομή ατομικών αντισηπτικών των 100ml σε όλα τα σχολεία της πόλης (δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), για κάθε μία μαθήτρια και κάθε ένα μαθητή ξεχωριστά, επιπλέον των αντισηπτικών που έχουν διανεμηθεί για κάθε τάξη.

Πέραν αυτού, τις προσεχείς ημέρες θα διανεμηθούν και προστατευτικές μάσκες από το Δήμο μας σε όλους τους μαθητές, επιπλέον αυτών που χορηγήθηκαν (ή θα χορηγηθούν) από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Οι μάσκες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θα είναι με τις προδιαγραφές ασφαλείας των αρμόδιων φορέων δίνοντας παράλληλα έμφαση στη σωστή εφαρμογή.

Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά τους εργαζόμενους του, που όλες αυτές τις ημέρες (και κατά την διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου) κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα σχολεία μας να είναι έτοιμα για να υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ο αγώνας για ασφαλή σχολεία είναι καθημερινός και ειδικά σε συνθήκες πανδημίας δεν πρέπει και δεν μπορεί να σταματά ποτέ.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Πατρέων: Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία – Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

otavoice

Ιγν. Καϊτεζίδης: «Χρέος μας είναι να κρατούμε την ιστορική Μνήμη ζωντανή…»

otavoice

Πανώλη στα αιγοπρόβατα: Σε «Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης» η Θεσσαλία

otavoice

Άμεση η επέμβαση των εθελοντών της ΕΣΔΩ σε πυρκαγιά στην Σκάλα Ωρωπού

otavoice

Δ. Γορτυνίας: Η νέα ειδικότητα στη Δημόσια Σ.Α.Ε.Κ. Στεμνίτσας

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Η αλήθεια για τον καθαρισμό των σχολείων

otavoice