OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση «Μαζεύουμε Σχολικά γιατί… το παιδί πάνω από όλους»!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 η δράση «Μαζεύουμε σχολικά, γιατί… το παιδί πάνω από όλους»! Μία ιδέα του «όλοι μαζί μπορούμε» που υλοποίησε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Από νωρίς το πρωί, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Ανθή Παπακώστα συντόνισε τη δράση αυτή στο χώρο του π. στρατιωτικού εργοστασίου της Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με εργαζόμενους των κοινωνικών υπηρεσιών, στην οποία παρά την έντονη βροχόπτωση ανταποκρίθηκαν θετικά πολλοί συμπολίτες μας, προσφέροντας σχολικά είδη για τους μαθητές της πόλης μας που το έχουν ανάγκη.  Αξίζει να αναφέρουμε πως συγκεντρώθηκαν συνολικά 34 κούτες με τετράδια, μαρκαδόρους, τσάντες και ότι άλλο χρειάζονται οι μικροί μας φίλοι.


Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμη μία φορά η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής με την πολύτιμη φυσικά βοήθεια και αρωγή των εργαζομένων της κοινωνικής μας υπηρεσίας, προσφέρουν, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις στον συνάνθρωπο.  Όλους αυτούς τους μήνες παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε ελέω πανδημίας, ο συγκεκριμένος τομέας του Δήμου δεν σταμάτησε ποτέ την προσπάθεια να στηρίζει και να ενισχύει όσους και όσες τώρα περισσότερο από ποτέ μας χρειάζονται δίπλα τους. Ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες μας αλλά και τους φορείς και συλλόγους της πόλης μας (όπως για παράδειγμα οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας) που στήριξαν ενεργά τη δράση αυτή».

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice