OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Αυτοί είναι οι ήρωες της Αρμενίας- Θυσιάστηκαν κατά των εγκληματιών εισβολέων Αζέρων και Τούρκων

Νέα παιδιά αμούστακα 18χρονα που το νήμα της ζωής του κόπηκε απότομα. Νέα παιδιά που δεν δίστασαν ούτε στιγμή να αντιπαρατεθούν με τους εισβολείς στην γη τους. Σήκωσαν ανάστημα πήραν το όπλο και μπήκαν στην πρώτη γραμμή του μετώπου για να υπερασπιστούν τα Αρμενικά εδάφη. Απέναντι σε ορδές άπιστων βαρβάρων, εγκληματιών και μισθοφόρων της Άγκυρας.

Οι φονιάδες του Ισλάμ χτύπησαν μετά τη Συρία και τη Λιβύη, το Ναγκόρνο Καραμπάχ, στην Αρμενία. Η εγκληματική συμμορία του Ερντογάν συστηματικά εγκληματεί και η διεθνής κοινότητα, είτε βάζει πλάτη (Γερμανία) ή στην καλύτερη των περιπτώσεων αρκείται σε λόγια και κηρύγματα ειρήνης(ΗΠΑ, Γαλλία και Ρωσία).

Οι εγκληματίες τζιχαντιστές που έχει στρατολογήσει η Άγκυρα διεξάγουν μια ακόμη γενοκτονία κατά του Αρμενικού Έθνους. Τουρκικές και Αζέρικες δυνάμεις χτυπούν αδιακρίτως με θύματα αμάχους. Ο Αρμενικός Λαός αντιστέκεται, σθεναρά και ξέρει να μάχεται και να επιβιώνει. Το τίμημα σκληρό, αλλά η πατρίδα πάνω από όλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 2.000 νεκρούς μετράνε οι Αζέρικες Ένοπλες δυνάμεις και οι μισθοφόροι τζιχαντιστές της Άγκυρας.

Το βίντεο που ακολουθεί, αποδίδει τιμή στους ήρωες νέους της Αρμενίας που σκοτώθηκαν στην πρώτη γραμμή του μετώπου, υπερασπιζόμενοι τα πάτρια εδάφη.

 

EΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΜΑΧΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΟΑΖΕΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

Η σκόπιμη στόχευση αμάχων από το Αζερμπαϊτζαν συνιστά κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.
Η χρήση εκτοξευτήρων πολλαπλών πυραύλων Smerch με απαγορευμένες βόμβες διασποράς, είναι ένα ιδιαίτερα ειδεχθές έγκλημα πολέμου.

 

Όπως καταγγέλλουν οι Αρμένιοι η Τουρκία εκτός από τους μισθοφόρους, στέλνει συνεχώς στο μέτωπο τεράστιες ποσότητες πυρομαχικών. Όπως φαίνεται στο βίντεο φάλαγγα με φορτηγά κατευθύνεται στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν και το ενδιαφέρον είναι ότι στο δέκατο κατά σειρά φορτηγό αναγράφεται η λέξη Bayraktar που παραπέμπει στα τουρκικά UAV.

 

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice