OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Δημοπράτηση μικρών τεχνικών έργων

Η κατασκευή «μικρών τεχνικών έργων» στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας βγήκε σήμερα στη «Διαύγεια» αναμένοντας τους ενδιαφερόμενους για την ανάληψη του έργου.

Το έργο αφορά στην κατασκευή τεχνικών έργων στα διοικητικά όρια του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με σκοπό την αντιστήριξη πρανούς, την αποκατάσταση βατότητας οδών και της προσπελασιμότητας σε παρακείμενες ιδιοκτησίες καθώς και την αποκατάσταση της παροχετευτικότητας αγωγών για την αποφυγή μελλοντικών πλημμυρικών φαινομένων με την κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης από σεραζανέτ, την κατασκευή ή/και ανακατασκευή σωληνωτών και τάφρων απορροής ομβρίων, την κατασκευή ιρλανδικής διάβασης, την επέκταση υφιστάμενου γεφυριδίου από τσιμεντοσωλήνες κ.λ.π.

Η προθεσμία για την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων προβλέπεται να είναι τρεις μήνες από την υπογραφή της σύμβασης και ο συνολικός του προϋπολογισμός ανέρχεται σε 57.096 ευρώ με τη σχετική χρηματοδότηση να έχει εξασφαλιστεί από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι οι Τοπικές Κοινότητες Λουσικών, Ματαράγκας, Άρλας, Κάτω Αλισσού, Καγκαδίου, και Μιχοϊου.

Σχετικά Άρθρα

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice

Π.Ν.Α: Χορήγηση Υποτροφιών Ακαδημαϊκού έτους 2024 – 2025

otavoice

Δ.Πλατανιά: Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Αειφορίας

otavoice