OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Αναβάθμιση των αύλειων χώρων στα Δημοτικά Σχολεία του Ασπρόπυργου

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ασπροπύργου αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν στην ποιότητα της παρεχόμενης Εκπαίδευσης στους μαθητές της πόλης. Σε καθημερινή βάση, τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας πραγματοποιούν εργασίες συντήρησης στις Σχολικές Δομές με αποτέλεσμα τα Σχολεία της πόλης, στο σύνολό τους,  να είναι σε άριστη κατάσταση και εξοπλισμένα με τα απαραίτητα εφόδια για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Στο πλαίσιο λοιπόν, της προσπάθειας για αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος ενημερώνει τους δημότες ότι ολοκληρώθηκε το έργο, το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» και αφορά στην αναβάθμιση των αύλειων χώρων στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης.

Συγκεκριμένα, κατασκευάστηκαν γήπεδα καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης στον προαύλιο χώρο των Δημοτικών Σχολείων και περιλαμβάνουν ειδικό δάπεδο, μπασκέτες, φιλέ, παγκάκια, κάδους κ.α., σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι ο εκσυγχρονισμός των σχολικών υποδομών του Ασπρόπυργου, παρέχοντας στους μαθητές το καλύτερο δυνατό περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Ηχηρό «όχι» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Αρετσού

otavoice

Δ. Ρόδου: Ο Αν. Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

otavoice

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice

Στη μάχη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό, οι δυνάμεις του δήμου Κορινθίων

otavoice

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice