OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Η ανέγερση νέου Κέντρου Υγείας κυριάρχησε στη συνάντηση του Δημάρχου Μουζακίου με τον Υπουργό Δικαιοσύνης

Ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης υποδέχθηκε χθες (17/10) τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα.

Για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Μουζακίου, μετά το καταστροφικό πέρασμα του «Ιανού» και τις ενέργειες που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή προκειμένου να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές και να αποζημιωθούν οι πληγέντες, ενημέρωσε χτες (17/10) το μεσημέρι τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα, ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης.

Στην κατ ιδίαν συνάντησή τους, το θέμα που κυριάρχησε, ήταν η ανέγερση του νέου Κέντρου Υγείας και οι τοποθεσίες που προτείνει η Δημοτική Αρχή, πάντα σε συνεργασία με την διοίκηση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας. Μάλιστα οι δυο άνδρες επισκέφτηκαν τα πιθανά σημεία που πληρούν τις προϋποθέσεις καταλληλότητας για την κατασκευή του νέου κτιρίου.

Από την πλευρά του ο Υπουργός διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο πως το Κ.Υ. Μουζακίου θα ανεγερθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, υπογραμμίζοντας πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθεί την πορεία των έργων που δρομολογούνται από την κυβέρνηση και θα εκσυγχρονίσουν τις υποδομές στην περιοχή.

«Ευχαριστώ τον Υπουργό Δικαιοσύνης για το έντονο ενδιαφέρον του, καθώς ο ίδιος παρακολουθεί στενά το θέμα και έχει συνεχείς συναντήσεις με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΚτΥπ Α.Ε. κ. Αθανάσιο Γιάνναρη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μουζακίου, με την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Υπουργό.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Κηφισιάς: Πρεμιέρα με μια «Όμορφη Πόλη Μαγική» για τα Μενάνδρεια 2024”

otavoice

Δ. Πατρέων: Με γιορτή έληξε η θερινή δράση των ΚΑΠΗ του ΚΟΔΗΠ

otavoice

Δ. Πειραιά: Εργασίες ανακαίνισης σε σχολεία της πόλης για τη νέα σχολική χρονιά

otavoice

Δ. Σύρου-Ερμούπολης: Αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

otavoice

Νεκτάριος Φαρμάκης: Μαζί και για το επόμενο άλμα

otavoice

Συγκροτήθηκε η Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών (Ε.Κ.Π.) Περιφέρειας Ηπείρου

otavoice