OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συμπλοκή με πυροβολισμούς από Ρομά στο κέντρο της Αθήνας -Υπάρχουν τραυματίες

Συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας . Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το star.gr, έπεσαν πυροβολισμοί στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αγίου Μελετίου, ύστερα από συμπλοκή μεταξύ  Ρομά, που επέβαιναν σε τέσσερα  αυτοκίνητα.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τους δράστες να επιχειρούν να διαφύγουν. Άλλοι αστυνομικοί, που έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό τους, προχώρησαν σε έξι προσαγωγές, μεταξύ των οποίων και ένας τραυματίας, ο οποίος έχει δεχτεί σφαίρα στο πόδι και διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Η συμμετοχή των υπόλοιπων πέντε στο επεισόδιο εξετάζεται.

 

Άγρια καταδίωξη και τροχαίο της ομάδας ΔΙΑΣ με τραυματίες 4 αστυνομικούς

Ακολούθησε άγρια καταδίωξη από τους άνδρες της αστυνομίας στον Κηφισό.  Όπως έγινε γνωστό δυο μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο, στο ύψος της Δυρραχίου. Οι αστυνομικοί συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, που ενεπλάκησαν στο περιστατικό με πυροβολισμούς στον Άγιο Παντελεήμονα.  Οι μοτοσικλέτες ανατράπηκαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες αστυνομικοί τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Στον Κηφισό λόγω του ατυχήματος και της καταδίωξης,  επικράτησε για αρκετή ώρα κυκλοφοριακό χάος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη όλων των δραστών συνεχίζονται, ενώ για την αιματηρή συμπλοκή διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής.

 

 

Σχετικά Άρθρα

ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, καταδικάστηκε για δωροδοκία

otavoice

Εκλέχθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι 14 Αντιπρόεδροί του

otavoice

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice

Οι παρεμβάσεις για τις τιμές του ρεύματος – Τα πιθανά σενάρια και οι αντιδράσεις

otavoice

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice