OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Μπακογιάννης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας»

Ο Κώστας Μπακογιάννης κατηφορίζει στην Αθήνα για να διεκδικήσει τον πρώτο Δήμο της χώρας ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στον σημερινό Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Φάνη Σπανό.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής (13/10) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Kεντρικής Ελλάδας την απόφασή του να μην κατέβει υποψήφιος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Μια είδηση σχεδόν γνωστή μιας και ο νυν Περιφερειάρχης ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας.

Φυσικά, στη Στερεά Ελλάδα η αποχώρηση του Κώστα Μπακογιάννη φέρνει αναγκαστικά στο φως την ανάγκη να βρεθεί ένα εξίσου ικανό πρόσωπο μιας και στην Πειραιώς δεν θέλουν με τίποτα να χαθεί η Περιφέρεια αυτή που θεωρείται σημαντική για τις εθνικές εκλογές.

Έτσι λοιπόν διάδοχος για να διεκδικήσει το χρίσμα είναι ο σημερινός Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπανός, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα σήμερα το OTAVOICE. Ο Κώστας Μπακογιάννης πάντως στηρίζει την υποψηφιότητα Σπανού ενώ τόνισε ότι έχει όλες τις δυνατότητες να τα καταφέρει να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει ο ίδιος στην Στερεά Ελλάδα.

 

Σχετικά Άρθρα

Ολοκληρώθηκε η πρόσληψη 54 σχολικών καθαριστριών στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

otavoice

ΠΔΕ: Συνάντηση του αν. Περιφερειάρχη, Χ. Μπονάνου, με το νέο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

otavoice

Δ. Πύργου: Υπεγράφη η σύμβαση για τον αγροτικό δρόμο που συνδέει το Κολίρι με το Λάνθι

otavoice

Δ. Θεσσαλονίκης: Μέτρα για την ανάσχεση της ανεξέλεγκτης απόθεσης ογκωδών

otavoice

ΠΕ Αχαΐας: Προληπτική διακοπή κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό, στον Ελαιώνα

otavoice

Π.Ε. Πιερίας και Δήμος Πύδνας-Κολινδρού αναδεικνύουν παράδοση και πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής

otavoice