OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Προκλητικός Γεραπετρίτης: “Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλονίκη δεν επέδειξαν ευθύνη στην κρίση”

“Η Βόρεια Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη ειδικότερα δεν επέδειξε την ευθύνη που θα έπρεπε” δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης σχολιάζοντας  στον ΣΚΑΙ την επιδημιολογική εικόνα της πόλης που οδήγησε στην σημερινή επιβολή καθολικού lockdown. Επίσης  έκανε λόγο για αμετροέπεια στη διαχείριση της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης.

Ο Υπουργός Επικρατείας χωρίς ίχνος αυτοκριτικής , βρήκε την εύκολη λύση να πετάξει την ευθύνη στους πολίτες και να τους κουνήσει το δάκτυλο επιδεικτικά. Καμιά ευθύνη στην διαχείριση μετά την πρώτη φάση και στο ανεξέλεγκτο άνοιγμα των συνόρων, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα.  Ούτε παραδειγματίστηκε από την σεμνότητα του Σωτήρη Τσιόδρα που είπε χαρακτηριστικά στην επίσημη ενημέρωση, “να σταματήσουμε να κουνάμε το δάκτυλο στους πολίτες”.

«Είναι βέβαιο ότι θα απαιτηθούν και νέα μετρά κατασταλτικά και περιοριστικά στη Θεσσαλονίκη» επισήμανε ο κ. Γεραπετρίτης.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει για λαϊκισμό για όσους κάνουν κριτική ή αντιδρούν. Βέβαια όταν ρωτήθηκε για την καθιερωμένη πορεία του Πολυτεχνείου, απέφυγε να είναι κατηγορηματικός πετώντας το μπαλάκι στα πολιτικά κόμματα, λες και η δημόσια υγεία είναι υπό πολιτική συναλλαγή. Οι παρελάσεις της εθνικής επετείου του ΟΧΙ, απαγορεύτηκαν με ΦΕΚ , αλλά ο κορυφαίος Υπουργός δεν ξεκαθάρισε αν θα υπάρξει ανάλογη διαχείριση , ως οφείλουν.

Τέλος για το συνωστισμό στα ΜΜΜ επανέλαβε το γνωστό αφήγημα ότι δεν είναι η βασική αιτία διασποράς του ιού, ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι γίνονται ενέργειες ενίσχυσης των αστικών συγκοινωνιών.

 

Σχετικά Άρθρα

ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, καταδικάστηκε για δωροδοκία

otavoice

Εκλέχθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι 14 Αντιπρόεδροί του

otavoice

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice

Οι παρεμβάσεις για τις τιμές του ρεύματος – Τα πιθανά σενάρια και οι αντιδράσεις

otavoice

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice